E-mailberichten verwijderen in Firefox OS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Een enkel e-mailbericht verwijderen

1. Tik op email om de e-mail-app te openen.
  2. Tik op een e-mailbericht om dit weer te geven.
  3. Tik op delete onderin om het e-mailbericht te verwijderen.
  4. Het e-mailbericht wordt verwijderd en naar de prullenbak verplaatst, en de resterende e-mailberichten in die map worden weergeven.

Meerdere e-mailberichten verwijderen

1. Tik op email om de e-mail-app te openen.
  2. Tik op editicon .
  3. Tik op blueoff naast de e-mailberichten die u wilt verwijderen.
    • Er worden vinkjes weergegeven naast de geselecteerde e-mailberichten die zullen worden verwijderd ( blue circle checked ).
    • Om een e-mailbericht voor verwijdering uit te vinken tikt u op blue on , waarna een blueoff (blauwe lege cirkel) zou moeten verschijnen.
  4. Tik op delete onderin om de geselecteerde e-mailberichten te verwijderen.
  5. De e-mailberichten worden verwijderd en naar de prullenbak verplaatst, en de resterende e-mailberichten in die map worden weergegeven.