Topwebsites aan het startscherm toevoegen of ervan verwijderen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox Home op uw iOS-apparaat geeft uw Topwebsites (vaak en recent bezochte pagina's) en artikelen trending op Pocket weer. Hier leest u hoe u uw Firefox Home aanpast.

Firefox Home aanpassen

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Startpagina.
  4. Tik op Topsites en kies het aantal rijen met Top Sites dat u wilt zien.
  5. Ga terug naar het vorige scherm.
  6. Tik op de schakelaar naast ‘Trending op Pocket’ om hem aan te zetten (blauw) of uit (duidelijk).

Zie Topsites

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Startpagina.

Verwijder een topsite

Als u niet wilt dat sommige van deze sites worden weergegeven, kunt u ze eenvoudig verwijderen:

1. Tik op de site die u wilt verwijderen en houd deze ingedrukt tot een menu verschijnt.
  2. Tik op Verwijderen.

Pin een topsite

Om een site vast te zetten:

1. Tik op de site en houd vast totdat een menu verschijnt.
  2. Tik op Vastmaken aan topwebsites.
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Fjoerfoks, Tonnes, Lamont Gardenhire. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support