Uw startscherm in Firefox voor iOS kiezen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

U kunt kiezen wat u ziet als u Firefox voor iOS opnieuw start. De app start standaard in een nieuw tabblad en toont uw startpagina als u Firefox voor iOS opent na 4 of meer uur inactiviteit. Als u de app na minder dan 4 uur inactiviteit opent, wordt deze in het laatst actieve tabblad geopend.

U kunt uw instellingen aanpassen om altijd uw startpagina of altijd uw laatste tabblad te openen.

De instellingen voor uw startscherm bijwerken:

1. Tik op Startpagina aanpassen onderaan uw startpagina.
  2. Tik onder Openingsscherm op één van de volgende items:
    • Startpagina
    • Laatste tabblad
    • Startpagina na vier uur inactiviteit
  3. Tik op Gereed.