Het batterijniveau controleren

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Om het batterijniveau te controleren:

1. Tik op settings icon om de app Instellingen te openen.
  2. Scroll omlaag naar de sectie Apparaat en tik op Batterij.

BatterySettingsFirefoxOSWakaFlocka battery fos 1.3
    • Het huidige batterijniveau verschijnt in de vorm van een percentage.

Onder het percentage van het huidige niveau ziet u ook Energiebesparing. Bezoek dit artikel om meer over het besparen van batterijstroom te lezen.

Tip: het batterijniveau verschijnt ook in de meldingenbalk.
  1. Open de app Instellingen Settings 1.3 Settings 1.4 Settings- 2.0 (small) .
  2. Scroll omlaag naar de sectie Apparaat totdat u Batterij ziet. Deze weergave toont het percentage van de resterende batterijstroom.

Bezoek dit artikel om meer over het besparen van batterijstroom te lezen.

Tip: het batterijniveau verschijnt ook in de meldingenbalk.