Uw Firefox-accountwachtwoord wijzigen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Uw Firefox-account synchroniseert uw navigatiegegevens, zoals geschiedenis, aanmeldingen en bladwijzers, tussen uw andere apparaten. Het wordt aanbevolen uw wachtwoord regelmatig te wijzigen, met name als u vreemde activiteit waarneemt, om te voorkomen dat anderen zich bij uw account aanmelden.

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Klik op het tabblad SyncFirefox-account aan de linkerkant.
  3. Klik in het paneel SyncFirefox-account op de koppeling Account beheren.
  4. Klik in uw Firefox-accountpagina op de knop Wijzigen… naast Wachtwoord.
  5. Voer in de respectievelijke velden uw oude en nieuwe wachtwoorden in en klik tot slot op de knop Wijzigen.
  6. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Ga naar het paneel Sync en klik op het pijltje naast Account beheren om het menu uit te vouwen.
  3. Klik op Wachtwoord wijzigen. Het venster Uw wachtwoord wijzigen zal verschijnen.
  4. Voer uw nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen.
  5. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.