Uw Mozilla-accountwachtwoord wijzigen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Uw Mozilla-account synchroniseert uw navigatiegegevens, zoals geschiedenis, aanmeldingen en bladwijzers, tussen uw andere apparaten. Het wordt aanbevolen uw wachtwoord regelmatig te wijzigen, met name als u vreemde activiteit waarneemt, om te voorkomen dat anderen zich bij uw account aanmelden.

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op uw Mozilla-account (uw e-mailadres, of meld u aan).
  3. Klik op Account beheren (of bezoek https://accounts.firefox.com).
  4. Scroll op de Mozilla-accountpagina naar de sectie Beveiliging en klik naast Wachtwoord op de knop Wijzigen.
  5. Volg de stappen om uw oude en nieuwe wachtwoord in te geven en klik op Opslaan om af te ronden.