Uw Firefox-accountwachtwoord wijzigen

Untskoattelje mear út de Firefox-suite: Sync, Monitor, Relay en mear.

No begjinne
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Uw Firefox-account synchroniseert uw navigatiegegevens, zoals geschiedenis, aanmeldingen en bladwijzers, tussen uw andere apparaten. Het wordt aanbevolen uw wachtwoord regelmatig te wijzigen, met name als u vreemde activiteit waarneemt, om te voorkomen dat anderen zich bij uw account aanmelden.

1. Klik op de menuknop fx57menuFx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op uw Firefox-account (uw e-mailadres of aanmelden) en vervolgens op Account beheren (of bezoek https://accounts.firefox.com).
  3. Klik in de Firefox-accountpagina op de knop Wijzigen… in de sectie Wachtwoord.
  4. Volg de stappen om uw oude en nieuwe wachtwoorden in te geven, en klik op Opslaan om af te ronden.