Het primaire e-mailadres voor Firefox-accounts wijzigen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Het is nu mogelijk om het primaire e-mailadres voor uw Firefox-account te wijzigen als u twee e-mailadressen hebt geregistreerd.

1. Open Firefox en zorg ervoor dat u bent aangemeld bij Sync (klik op de menuknop new fx menu Fx57Menu en zoek naar uw e-mailadres of gebruikersnaam in plaats van ‘Aanmelden bij Sync’).
  2. Klik in het menu op uw e-mailadres of gebruikersnaam om het paneel Firefox-account in het tabblad OptiesVoorkeuren te openen.
  3. Klik op de koppeling Account beheren naast uw avatar.
  4. Klik op de knop Wijzigen… naast Secundair e-mailadres.
  5. Klik op de knop Primair maken.
Als u nog geen tweede e-mailadres hebt toegevoegd, zie dan Een secundair e-mailadres aan Firefox-accounts toevoegen.