De standaardtaal wijzigen in Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox wisselt mee met de taal waarin uw iPhone, iPad of iPod touch is ingesteld, dus u kunt van taal wisselen zonder Firefox opnieuw te downloaden. Zo doet u dit:

1. Tik op de app Instellingen op uw iPad of iPhone.
  2. Tik op Algemeen.
  3. Tik op Internationaal.
  4. Tik op Taal om uw keuzes te zien.
  5. Tik op de taal die u wilt gebruiken, gevolgd door Gereed.

Geef uw apparaat enkele seconden de tijd om om te schakelen voordat u Firefox opent.