Het standaard e-mailprogramma wijzigen in Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

In Firefox versie 6 kunt u de e-mail-app van uw voorkeur instellen, zodat deze standaard wordt geopend wanneer u op een koppeling tikt om iemand via een website een e-mailbericht te sturen.

Zo doet u dit:

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Openen met.
  4. Kies het e-mailprogramma van uw voorkeur in de lijst.
    fxios 6 email choices