Automatisch privétabbladen sluiten bij het verlaten van Privénavigatie

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
  1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op de schakelaar naast Privétabbladen sluiten om dit aan te zetten (blauw betekent aan).
  4. Tik in de linkerbovenhoek op Gereed om uw wijzigingen op te slaan.