Een snelkoppeling naar Pocket toevoegen aan uw Windows-bureaublad

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Pocket toevoegen een het Windows 10-startmenu

Als u Microsoft Edge gebruikt, kunt u Pocket toevoegen aan uw Windows 10-startmenu voor eenvoudige toegang. U doet dit zo:

1. Bezoek Pocket voor het Web in Microsoft Edge.
  2. Klik op de ●●● in uw werkbalk.
  3. Selecteer Vastmaken aan startmenu.

Als u uw Startmenu opent, vindt u een Pocket-tegel die u kunt verplaatsen naar de locatie van uw voorkeur.

Pocket toevoegen aan de Windows-taakbalk

In Internet Explorer kunt u Pocket eenvoudig toevoegen aan uw Windows-taakbalk. U doet dit zo:

1. Bezoek Pocket voor het Web in Internet Explorer.
  2. Klik op de knop Instellingen in uw werkbalk.
  3. Selecteer Website aan apps toevoegen

U zult een Pocket-knop zien in uw Windows-taakbalk onderin uw scherm.

Offline toegang in Windows

Externe apps

De Latermark-app is externe desktoptoepassing waarmee gebruikers offline toegang kunnen krijgen tot Pocket.