Webpagina’s toevoegen aan uw leeslijst in Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Dit artikel toont een komende versie van Firefox voor iOS, dus die van u kan er anders uitzien. Werk Firefox over enkele weken bij om deze functies te verkrijgen.
.

Te weinig tijd? Sla webpagina’s op naar uw leeslijst en lees ze later op uw iPhone, iPad of iPod, zelfs als u offline bent.

Een pagina aan uw leeslijst toevoegen

1. Open de pagina die u wilt toevoegen.
  2. Tik op het menu pagina-acties (drie stippen) in de adresbalk.

page actions ios
  3. Tik op Toevoegen aan leeslijst.

Uw leeslijst weergeven

Klaar voor wat leeswerk? Volg deze stappen om uw leeslijst te bekijken:

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Bibliotheek.
  3. Tik op het lezerweergavepictogram reading list icon aan de onderkant van het scherm.
  4. Om opties voor een pagina in uw leeslijst te zien, veegt u naar links op het item in de lijst.