Vertrouwde websites toevoegen aan uw toestemmingslijst in Firefox Focus

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Bescherming tegen volgen in Firefox Focus beschermt u tegen trackers, maar kan ervoor zorgen dat sommige websites niet goed werken. Vanaf versie 8 kunt u Bescherming tegen volgen uit- of ingeschakeld houden voor vertrouwde websites.

Websites aan uw toestemmingslijst toevoegen

1. Ga naar de website die u aan uw toestemmingslijst wilt toevoegen.
  2. Tik op het schildpictogram naast de adresbalk.
  3. Tik op de schakelaar naast Verbeterde bescherming tegen volgen om bescherming voor die website uit te schakelen.
    ETPToggleFocus

De website zal aan uw toestemmingslijst worden toegevoegd en Bescherming tegen volgen zal uitgeschakeld zijn wanneer u die website bezoekt.

Bescherming tegen volgen zal uitgeschakeld blijven zolang u zich op een vertrouwde website bevindt. Het wordt weer ingeschakeld zodra u een website met bekende trackers bezoekt, tenzij u die aan uw toestemmingslijst toevoegt.

Vertrouwde websites beheren

Om uw websites met toestemming te zien en te beheren:

1. Tik op de menuknop naast de adresbalk:

MenuButtonFocus
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Privacy & Beveiliging.
  4. Tik op Uitzonderingen. (Uitzonderingen wordt grijs weergegeven als u nog geen toegestane websites hebt toegevoegd.)