Een zoekmachine toevoegen aan Firefox Focus voor Android

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox Focus bevat ingebouwde zoekmachines, maar u kunt ook nieuwe toevoegen:

1. Tik op de menuknop naast de adresbalk:

MenuButtonFocus
  2. Tik op Instellingen.
  3. Ga naar Zoeken.
  4. Tik op Zoekmachine.
  5. Tik op Nog een zoekmachine toevoegen.
  6. Geef uw zoekmachine een naam in het veld Naam zoekmachine.
  7. Voer in het veld Te gebruiken zoekstring de koppeling naar uw zoekopdracht in.
    AddSEngine
  8. Tik op Opslaan om uw wijzigingen te behouden.
  9. Tik op het pijltje voor teruggaan om naar het vorige scherm terug te gaan.