Add-ons in Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Add-ons voor de desktop- en Android-versie van Firefox zijn niet beschikbaar voor Firefox voor iOS.

Apple heeft een bedrijfseigen systeem voor iOS-extensies dat niet compatibel is met Firefox-add-ons en -extensies voor Android, Mac, Windows en Linux. Ook zullen iOS-extensies die voor andere iOS-apps zijn geschreven niet in Firefox voor iOS werken (extensies die voor Safari zijn geschreven, zullen bijvoorbeeld niet automatisch in Firefox voor iOS werken).