Opsjes

Dit artikel kin net mear by de tiid wêze.

Der is in wichtige wiziging west yn it Ingelske artikel wêrop't dit basearre is. Oant dizze side fernijd is, fine jo dit miskien behelpsum: Firefox options, preferences and settings

Dit dokumint beskriuwt alle opsjesfoarkarren dy't beskikber binne yn it OpsjesFoarkarren finster fan Mozilla Firefox. Tagong ta it opsjesfoarkarren finster , In the Menu bar at the top of the screen, click Firefox and then select Preferences or Settings, depending on your macOS version.Click the menu button Fx89menuButton and select Settings.

Haadpaniel

It Haad-paniel hat opsjesfoarkarren relatearre ta de meast algemiene brûkte ynstellings, lykas wat jo earst sjogge as Firefox start en wat Firefox docht mei ynladen bestannen. Sjoch by Opsjesfinster - Haad-paniel foar mear ynformaasje.

Ljepblêden-paniel

It ljepblêden-paniel befettet opsjesfoarkarren relatearre ta de funksje blêdzje mei ljepblêden. Sjoch by Opsjesfinster - Ljepblêdenpaniel foar mear ynformaasje.

Ynhâld-paniel

It Ynhâld-paniel befettet opsjesfoarkarren relatearre ta hoe't websteeën toand wurde. Sjoch by Opsjesfinster - Ynhâld-paniel foar mear ynformaasje.

Applikaasjes-paniel

It Applikaasjes paniel lit jo bepale hoe't Firefox omgiet mei ferskate bestânstypen (byg. PDF dokuminten of audiobestannen). It toant jo in list mei ynhâldtypes en lit jo in aksje selektearje foar elk type, lykas iepenje mei in applikaasje, iepenje yn Firefox mei in ynstekker, of it bestân bewarje. Sjoch by Opsjesfinster - Applikaasjes-paniel foar mear ynformaasje.

Privacy paniel

It Privacypaniel befattet opsjesfoarkarren opsjes relatearre ta jo privacy. As jo sneupe op it web, wurd ynformaasje oer wêr't jo west binne, hokker siden jo besocht hawwe, ensfh. hjir bewarre. Sjoch by Opsjesfinster - Privacy paniel foar mear ynformaasje.

Feilichheid paniel

It Feilichheidspaniel befettet opsjesfoarkarren relatearre ta it feilich hâlden fan jo websneupen. Sjoch by Opsjesfinster - Feilichheid paniel foar mear ynformaasje.

Avansearre paniel

It Avansearre paniel befattet opsjesfoarkarren dy't minder brûkt wurde troch minsken, lykas it kontrolearjen of Firefox de standert browser is, skiifbuffer leechmeitsje, ynstellings foar Firefox fernijings, en ferskate avansearre ynstellings dy't allinnich bepaalde brûkers nedich hawwe. Sjoch by Opsjesfinster - Avansearre paniel foar mear ynformaasje.