64-bits Firefox crasht met Citrix’ XenApp VM

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

De 64-bits versie van Firefox hangt of crasht op de Citrix XenApp 7.13 VDA, omdat de API-hooks van Citrix XenApp niet compatibel zijn met 64-bits Firefox. Hier zijn enkele oplossingen die u kunt proberen.

Hoe kan ik het probleem verhelpen?

U kunt het probleem omzeilen door XenApp’s API-hooks uit te schakelen voor de bestandsnamen van de uitvoerbare Firefox-bestanden ‘firefox.exe’ en ‘plugin-container.exe’. Zie dit ondersteuningsartikel van Citrix voor instructies.

Wat is de langetermijnoplossing?

Citrix heeft deze crash verholpen in XenApp-versie 7.14 (Citrix-probleem #LC6982).

Voor meer informatie, zie: