Enabling video calls on firefox for iOS.

I am now not able to make video calls on my firefox for Mac browser. (It now says "Video calls not supported on this browser). I used this not that long ago, and it worke… (lire la suite)

I am now not able to make video calls on my firefox for Mac browser. (It now says "Video calls not supported on this browser). I used this not that long ago, and it worked. Now it does not for any of my contacts. What can I do to resolve this?




/edit: moved thread from Firefox for iOS (iPhone/iPad) to (desktop) Firefox section as you said you have a Mac (using macOS).

Demandé par Smilined52 il y a 4 heures

lag and glitch

hello team Firefox i am Aquib. i am very older user. my Firefox web browser in mac is very Awesome user experience. no lags no glitch no bugs. higher performance than oth… (lire la suite)

hello team Firefox i am Aquib. i am very older user. my Firefox web browser in mac is very Awesome user experience. no lags no glitch no bugs. higher performance than other browsers. but after Firefox ver-120.0.1 Firefox getting lag and glitch in latest version Firefox please try to check in Youtube and switch mini screen to full screen getting lag please solve this problem. my problem is explain in given Screenshot. please fix it.

Demandé par mdaquib847 il y a 1 heure

Can't play video or video plays with no sound on certain webpages only

Hello, about 1-2 weeks ago a very strange problem occurred - on some pages videos don't play at all or play without a sound. Can anyone help me with this strange situatio… (lire la suite)

Hello, about 1-2 weeks ago a very strange problem occurred - on some pages videos don't play at all or play without a sound. Can anyone help me with this strange situation? For example, every video on youtube.com plays without a problem; on facebook.com every video plays with no sound at all; on some other pages video doesn't play at all. This problem is only with firefox, if I try to open the same videos with another browser everything is fine.

Demandé par bobbyfm il y a 20 heures

Dernière réponse par bobbyfm il y a 3 heures

Firefox allows access to some websites only once after booting computer. Second attempt to enter evokes error message

After I boot my computer, I can access any of the sites I usually use, but only once. If I then close the site and attempt to open it again (or to open any of the other … (lire la suite)

After I boot my computer, I can access any of the sites I usually use, but only once. If I then close the site and attempt to open it again (or to open any of the other affected sites), I get the following message: " Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to phoenixcommons.cohousing.site. PR_END_OF_FILE_ERROR

Error code: PR_END_OF_FILE_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem."

The site shown in the error message above is the one I most ofen use, but other very common sites (e.g. Google.com) exhibit the same problem:

" Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.google.com. PR_END_OF_FILE_ERROR

Error code: PR_END_OF_FILE_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem."

Yeah, right. I'm supposed to contact Alphabet and inform of the problem?

In contrast, some sites (e.g. The New York Times, The Washington Post) are not affected.

I can paste affected URLs into another browser (I used Brave) and access them with no problems.

Demandé par JoAnna Allen il y a 4 heures

HTTP to HTTPS redirect causing issues with webpages is not loading and other certificate shenanigans.

I have to configure a lot of networking equipment! One day I might be working on a brand new piece of equipment and the next day trying to log into some ancient piece of … (lire la suite)

I have to configure a lot of networking equipment! One day I might be working on a brand new piece of equipment and the next day trying to log into some ancient piece of equipment because I need to change something and I can't replace it yet. I'm having a major issue with the redirect even if I explicitly type HTTP it forces it to HTTPS ( and no I don't have HTTPS everywhere installed I've actually never used it ). I've noticed recently a few updates back now that if the connection cannot succeed it redirects to HTTP but it can hang up in a weird limbo where it thinks the site doesn't exist. There needs to be a toggle for local addresses explicitly typed "HTTP" to try that first. There also needs a toggle to ignore the security issues when accessing the device with a self assigned certificate as every single networking device has a self assigned a certificate and every time I need to change the setting on a router I have to agree even though I have a greed for the last 10 times when I've access the device or I just reset the device and the self signed certificate changed. And I don't know how you're gonna handle this on mobile but it almost makes using a mobile browser useless because I might as well just get the computer out even if all I have to do is change a password, SSID or just check a setting.

So local addresses need an option to lower the warning level for self signed certificates and to obey the typed protocol!

And there's some sort of bug with the Logic that detects a certificate or non-secure site that breaks when the connection drops. The only way I've been able to get around this is to go to the address bar and hit enter as a reload will not work and a reload skipping cash will not work to bring the site back up.

I've had devices that I thought weren't working only to find out they were working fine after 3 or 4 attempts and restarts only to find it's just that firefox thought the site didn't exist anymore.

And I don't have any other options because chrome is even worse with HTTPS once it gets it's vampire fangs in you're stuck it will not let you go back. And safari you might as will be undead.

Finally getting annoyed enough to write some thing as every time you go change your setting reboot device check setting log back in change saying restart log back in and you have to hit except certificate every single time.

And while I'm here Bring back the checkbox to save/ not save the certificate as I might not want to save the certificate when I know I'm going to reset the device and it's going to be totally different in the next 10 minutes. Or I might not want to save it at all like I go to a website that's misconfigured and the certificates not valid for the domain name that it's using.

Demandé par iMark77 il y a 5 heures

Firefox automatically plays videos; I don't WANT that

BROKEN: Videos automatically play upon landing on a website. I don't want video autoplay. I had that FIXED at one point, but with the new update, all of my settings were… (lire la suite)

BROKEN: Videos automatically play upon landing on a website. I don't want video autoplay. I had that FIXED at one point, but with the new update, all of my settings were discarded, and now I'm back to square one. I do not want video autoplay! Now, on to the next question: many complaints have been lodged on various 'help' pages and forums describing the same problem; my question is, in light of all of these complaints, why hasn't Firefox FIXED this problem and issued an update with the repair patches?! On my version of FF, Mac 126, all video controls in settings have disappeared. WHY? Where did they go? Not that they worked anyway because we had to muck about in about:config with various patches WHICH NO LONGER WORK ON MY MAC! Why is there not a simple ON/OFF switch, in Settings, for those of us who want the choice?! When are FF boffins going to FIX this to our satisfaction, with a WORKING, simple-selectable solution? I await a reply from a knowledgeable Firefox technician, one who preferably works on this part of the browser, please. Help me understand, or make me happy, preferably both.

Demandé par trennor il y a 8 heures

Hmm. We’re having trouble finding that site. Error messages when opening websites

Every third or fourth website I open, I get the "Hmm. We’re having trouble finding that site." error. if I wait a few seconds and hit try again, it works. Very frustratin… (lire la suite)

Every third or fourth website I open, I get the "Hmm. We’re having trouble finding that site." error. if I wait a few seconds and hit try again, it works. Very frustrating and slows me down every day. Here is what I tried so far:

-Booted firefox in safe mode to make sure it is not any of my extensions. (This did not solve the issue) -Cleared cache time range "everything" (This did not solve the issue) -Made sure my version of firefox is up to date -Updated windows and restarted my computer

Some clues that may help you help me: -This issue only appears on my home PC but not my work PC or laptop -The websites I am opening work fine on other browsers.

Please help! I am getting tired of this

Demandé par parthpatel0096 il y a 11 heures

[Firefox for Developers] Fonts don't show up properly on certain sites.

Hello! I recently decided to switch to Firefox Developer for personal choices and upon looking at certain sites that use custom fonts, a few of them break and show the d… (lire la suite)

Hello!

I recently decided to switch to Firefox Developer for personal choices and upon looking at certain sites that use custom fonts, a few of them break and show the default font (Times New Roman) in their places instead. I've tried many solutions to fix this such as adjusting the settings, downloading TrueType fonts, and even messing with the settings in about:config and still the text would not show up properly. For some strange reason, though, the font's themselves seem to be working on the regular version of Firefox but not the developers' edition. I will post examples of my problem below if that helps.

Thank you!

(1st two images: Taken from the regular version of Firefox) (2nd set of images: Ditto, but taken from Firefox for Developers (3rd image: Settings from my extension that allows custom fonts and CSS changes)

Demandé par pony il y a 11 heures

Copy/Paste not working- ASKED MANY TIMES AND ISSUE STILL PRESENT

Copy/Paste not working- ASKED MANY TIMES AND ISSUE STILL PRESENT get the same old useless answer, refresh. THAT DOES NOT WORK this platform is really past its use by da… (lire la suite)

Copy/Paste not working- ASKED MANY TIMES AND ISSUE STILL PRESENT

get the same old useless answer, refresh. THAT DOES NOT WORK

this platform is really past its use by date, TOLD BY BANK TO AVOID AND GOV. SITES!!!

when it comes to buying a new pc I will switch out to another browser, shame a good 12 years with FF.

Demandé par changeittillitbreaks il y a 12 heures

I have this week problems with login into my bank (www.dnb.no) via Firefox. But I have no problems logging in with Edge og Google. I prefer using Firefox it frustrates me being unable to log in via Firefox. I get the message: BID-5000.

I hve discussede the matter with my banks IT-department, but they answer me that recently they have heard about the same problem concerning Firefox login and said that … (lire la suite)

I hve discussede the matter with my banks IT-department, but they answer me that recently they have heard about the same problem concerning Firefox login and said that the problem have to be fixed by Mozilla/Firefox

Demandé par olavaga il y a 21 heures

Dernière réponse par olavaga il y a 13 heures

Audio of linux changes when moving around with video player

When pausing/starting or moving video feedback volume changes to an fixed volume. Opening video player in youtube default volume is at 41%, I put in at 100% but when I p… (lire la suite)

When pausing/starting or moving video feedback volume changes to an fixed volume. Opening video player in youtube default volume is at 41%, I put in at 100% but when I pause it or change to another part of the video, the volume changes to the default again. It's not from OS because with chromium browsers doesn't happen (brave,steam chromium) and with librewolf happens. Wanted to publish a 10 sec video showing the error, because I don't know how to show it with photos.

Demandé par jordicasals il y a 16 heures

Can't minimize browser window via double-click on Mac

I'm running the latest version of Firefox (126.0) on an iMac, OS 14.4.1. Starting a couple days ago, i was no longer to (consistently) minimize Firefox browser windows by… (lire la suite)

I'm running the latest version of Firefox (126.0) on an iMac, OS 14.4.1. Starting a couple days ago, i was no longer to (consistently) minimize Firefox browser windows by double-clicking on the browser window title bar. I'm able to minimize the window INCONSISTENTLY and only very infrequently via double-clicking, but with no obvious pattern. This problem only occurs with Firefox. I have no problem minimizing any other browser or application windows.

My Mac OS settings are always set to "Double-click a window's title bar to minimize."

I can minimize via Command-M, but i prefer to double click. I vaguely remember this occurring on another iMac of mine some years ago, but don't remember if i found a fix, or if it went away on its own.

Thanks for any help! dan carlson Belmont, CA

Demandé par dextersinister il y a 16 heures

Media resource could not be decoded, error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_METADATA_ERR (0x806e0006)

A recent set of system updates appears to have made most website videos not play in Firefox. When I inspect the Developer Tools - > Console tab the most detail Firefo… (lire la suite)

A recent set of system updates appears to have made most website videos not play in Firefox.

When I inspect the Developer Tools - > Console tab the most detail Firefox gives are an error line similar to: Media resource URL could not be decoded, error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_METADATA_ERR (0x806e0006)

Internet searches for the error name and error hex do not appear yield any applicable troubleshooting, nor any methods of collecting additional problem data.

How can I obtain more detail on where the error is happening and how Firefox might be interacting with other packages present on my system?

Arch Linux has some older ffmpeg-compat packages, but those don't appear to match any of the web results, in that they're even older versions of ffmpeg.

yay -Ss ffmpeg-compat aur/ffmpeg-compat-55 2.3.6-4 (+24 0.00)

   Compatibility package for ffmpeg to provide versions 55 of libavcodec, libavdevice and libavformat, not anymore provided by the ffmpeg package

aur/ffmpeg-compat-54 1.2.12-4 (+87 0.00)

   Compatibility package for ffmpeg to provide versions 54 of libavcodec, libavdevice and libavformat, not anymore provided by the ffmpeg package

Demandé par mjevans il y a 17 heures

Some symbols are not displayed properly

For some reason, the bullets used to hide a password are not rendered properly in Firefox. As shown by the first uploaded image, they are displayed as big white-filled ci… (lire la suite)

For some reason, the bullets used to hide a password are not rendered properly in Firefox. As shown by the first uploaded image, they are displayed as big white-filled circles.

This problem does not occur on chromium-based browsers, as shown by the second uploaded image, which is a screenshot taken from chromium, on the exact same session.

I have already done the following:

  • verified that the "Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above" box is checked in my preferences. I have also tried disabling and re-enabling this option
  • launched FF in troubleshoot mode to disable extensions and hardware acceleration
  • verified that gfx.downloadable_fonts.enabled is set true in my about:config

All of these attempts however failed to solve the problem.

This problem is occurring on a fresh install of a Linux distro, so I first thought that I might be missing some fonts, but the problem might lie somewhere else since the symbols are properly displayed in chromium-based browsers.

Demandé par Ileska il y a 2 jours

Dernière réponse par Ileska il y a 18 heures

a marquee html5 markdown

A marquee markdown is not showing in every firefox version I tried (Normal, nightly and dev), none of those versions was showing this markdown. So I'm writing about that.… (lire la suite)

A marquee markdown is not showing in every firefox version I tried (Normal, nightly and dev), none of those versions was showing this markdown. So I'm writing about that. I know it's new, but I think it's very good, and useful markdown.

Demandé par DeanDark il y a 17 heures

Hit counter no longer working in Firefox

I have used a free Hit Counter for many years that I got from https://www.freecounterstat.com/ I have 3 such counters and have stopped working in the latest version of … (lire la suite)

I have used a free Hit Counter for many years that I got from https://www.freecounterstat.com/

I have 3 such counters and have stopped working in the latest version of Firefox on my desktop. They work with Firefox on my iPad and Android phone. They also work fine if I use the Edge Browser but I prefer using Firefox as I have for many years.

The embedded code is pretty simple, here it is for one of my counters... <a href="https://www.freecounterstat.com" title="visitor counter">Hit Counter for Financials</a> Can you help? Thanks, Bill T

Demandé par billtag il y a 1 jour

Dernière réponse par billtag il y a 18 heures