Afficher les questions étiquetées : Afficher toutes les questions
  • Résolu

Youtube loading delayed, skipping video delayed load

I have searched for this problem, and only come across outdated information about Youtube's intentional changes to slowdown Edge and Firefox in 2019. This is not that. Wh… (lire la suite)

I have searched for this problem, and only come across outdated information about Youtube's intentional changes to slowdown Edge and Firefox in 2019. This is not that.

When I load a new youtube video, the video will buffer as normal, and then buffering stops. Then there is a delay of about 10 seconds. You can see from my screenshot that the buffer is filled just fine, and playback begins about 10 seconds later. This also happens if I skip ahead/back or to any position in the video. This firefox install is on a new install of Windows 11, with a new xps 13. The previous xps 13 with windows 11 didn't have this problem, and I don't have this problem on my desktop setup with windows 10.

I use a few addons: decentraleyes, ublock, duckduckgo and I have privacy protections set to strict. I have tried a few troubleshooting steps and the problem persists. Things I have tried:

  • safe-mode
  • fresh install
  • installed additional codecs
  • used user-agent workarounds to show as a chromium based browser
  • turned off hardware acceleration

The problem doesn't happen on chrome, but it does happen on Edge, which is strange. Because of this, I'm wondering if there is something going on with codecs. In the firefox screenshot posted, the codec used is vp09, same with Edge. But in Chrome the codec is av01.

Demandé par dwarren il y a 1 mois

Réponse de dwarren il y a 5 heures

  • Résolu

Bing Image search forgets I disabled "Safe Search"

If I do a Bing Image Search, disable "Safe Search" and then repeat the same search, "Safe Search" is re-enabled. The same occurs if I Refresh the page. I've tried the fol… (lire la suite)

If I do a Bing Image Search, disable "Safe Search" and then repeat the same search, "Safe Search" is re-enabled. The same occurs if I Refresh the page. I've tried the following to resolve it:

1) Delete all cookies and site data for Bing. 2) Disable Enhanced Tracking Protection for Bing. 3) Add exceptions for Bing to all adblocker add-ons. 4) Using Bing while logged out of my Microsoft account.

Problem begun after the update to Firefox 95 or 96.

Demandé par Franpa il y a 1 jour

Réponse de jscher2000 il y a 14 heures

  • Résolu

Using Google with Firefox is a new problem

I recently deleted all cookies & site data & now whenever I search for something using Google I get the following message (below) where I also have to fill out a … (lire la suite)

I recently deleted all cookies & site data & now whenever I search for something using Google I get the following message (below) where I also have to fill out a Captcha in order to proceed. This only happens with Firefox. On the same computer I have Microsoft Edge which has no problem with Google search. What's the problem with Firefox? Will give up this browser if this continues.


Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it's really you sending the requests, and not a robot.

IP address: 192.145.114.55 Time: 2022-01-17T22:20:00Z URL: https://www.google.com/search?client=firefox

Demandé par rvhjjh il y a 1 jour

Réponse de FredMcD il y a 18 heures

  • Résolu

Websites not loading

Since January 14 2022, my Firefox (and other browsers like Safari & Chrome) can't load certain websites, notably meetup.com and guardian.co.uk. I've checked with both… (lire la suite)

Since January 14 2022, my Firefox (and other browsers like Safari & Chrome) can't load certain websites, notably meetup.com and guardian.co.uk.

I've checked with both ISP and Apple support (Macbook Air M1 2020 on Mac OS 12.1). After running tests, both maintain there are no issues with internet connectivity.

I'm aware that Mozilla (as far as Firefox goes) is working on a solution and has offered a workaround. I have tried it and it doesn't work.

Does anyone have any suggestions?

Demandé par Dialogix il y a 2 jours

Réponse de Dialogix il y a 1 jour

  • Résolu

dark websites

where can i change de color of the google searchsites in firefox. every time i search with google, i get a dark page, i dont want this. i want a normally white result pag… (lire la suite)

where can i change de color of the google searchsites in firefox. every time i search with google, i get a dark page, i dont want this. i want a normally white result page. how can i change this? every time i change it on the site from google, i can change the background color,but when i close firefox and i start it again,then is it black again. very annoying. please help me,i dont like dark pages

Demandé par maurits1 il y a 2 jours

Réponse de Zian Shi il y a 1 jour

  • Résolu

Woocommerce checkout card details input fields not loading on Firefox

Hi, I have 2 online stores built using Wordpress, both use the same theme, 'Storefront' and both using Woocommerce. The site with the issue, I am using a child theme. To… (lire la suite)

Hi,

I have 2 online stores built using Wordpress, both use the same theme, 'Storefront' and both using Woocommerce. The site with the issue, I am using a child theme.

Today I noticed the credit card input box on the checkout page is missing on the site with the child theme - the input fields aren't loading at all. (see screenshot) The issue only happens on Firefox and Firefox mobile. Everything displays on Chrome and Edge browsers.

I have deactivated all other plugins and checked after each one to see if the problem persists - it does. I have also tried using the Twenty Twnety-one theme to see if that makes a difference - it does not.

The site has previously been working and all boxes / input fields have been displaying properly until today.

If I inspect the element using FF console the document within the iframe is missing. Yet, when I use the console via Chrome or Edge it isn't (as expected becasue it displays on both browsers).

Any ideas as to why this behavour, will be appreciated - thanks.

Regards,


NOTE: I am using; Windows 7 / Android 8.0 FF 96.0.1 Chrome 97.0.4692.71 Edge 97.0.1072.62

Demandé par yadontstop il y a 2 jours

Réponse de yadontstop il y a 1 jour

  • Verrouillé

access to sky casino

i have use firefox for many years now. in the last 10 days i have been unable to access my sky casino account but can still get in using using microsoft edge, why? is th… (lire la suite)

i have use firefox for many years now. in the last 10 days i have been unable to access my sky casino account but can still get in using using microsoft edge, why? is there a phone number to question this to somebody?

Demandé par cancale il y a 3 jours

Dernière réponse par Seburo il y a 1 jour

  • Résolu

Getting "Header overflow" instead of the article/webpage link from Wired email

When clicking on an article link in an email from Wired, "Header overflow" is the only thing that is displayed in Firefox. It worked prior to latest upgrade. The link w… (lire la suite)

Demandé par dwg7 il y a 1 jour

Réponse de FredMcD il y a 1 jour

  • Verrouillé

Issued with Domain Forwarding

I own www.batteryseminars.com domain, and it has been setup to permanently forward to: [https://plugvolt.com/seminars/|https:.../seminars/] Whenever I enter www.batteryse… (lire la suite)

I own www.batteryseminars.com domain, and it has been setup to permanently forward to: [https://plugvolt.com/seminars/|https:.../seminars/]

Whenever I enter www.batteryseminars.com in Mozilla browser (Mozilla browser only), it times out with no response or opening of any web page. I have tried this from different computers with different IP addresses, and it does it each time - but again, only when using a Mozilla browser. The domain forwarding works well in Chrome, Edge and Safari browsers.

How can this be fixed? Thanks.

duplicate. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1364632

Demandé par salilssoman il y a 3 jours

  • Résolu

Images will not load

I have Firefox 96.0.1. As of this morning, images will no longer load on any websites. The only thing that has changed since yesterday is that I followed some advice fr… (lire la suite)

I have Firefox 96.0.1. As of this morning, images will no longer load on any websites. The only thing that has changed since yesterday is that I followed some advice from the Washington Post on how to prevent scam emails. I have spent nearly two hours searching for and following advice to restore images on Firefox, but nothing has worked. I need more direct assistance!

Demandé par womanfield il y a 2 jours

Réponse de cor-el il y a 2 jours

  • Résolu

One site I visit freezes up all tabs in Firefox when I navigate to the website

One site that I visit is freezing up. This has only started to happen in the past two days. The size is Adam4Adam.com. I have tried troubleshooting mode. I have clear… (lire la suite)

One site that I visit is freezing up. This has only started to happen in the past two days. The size is Adam4Adam.com. I have tried troubleshooting mode. I have cleared my cache and my cookies. The site in the process of loading up freezes. What's more, is that not only that site freezes. All my open tabs in Firefox freezes when I load that site.

Please let me know if you can help.

Many thanks.

Demandé par TonyG il y a 4 jours

Réponse de TonyG il y a 3 jours

  • Résolu

PR_END_OF_FILE_ERROR

Fire fox updated t his morning now half my web sites I used yesterday come up with this PR_END_OF_FILE_ERROR, bing , yahoo, usps and faacebook just to name a few!!!!!! No… (lire la suite)

Fire fox updated t his morning now half my web sites I used yesterday come up with this PR_END_OF_FILE_ERROR, bing , yahoo, usps and faacebook just to name a few!!!!!! Not Happy!!!

Demandé par randwolf64 il y a 3 jours

Réponse de jscher2000 il y a 3 jours

  • Résolu

Nightly 98.0a1 (2022-01-14) (64-bit) shows SEC_ERROR_LIBRARY_FAILURE

I just updated and FF will not load any https site. I'm on Ubuntu 20.04 Secure Connection Failed An error occurred during a connection to rocketchat.avature.net. security… (lire la suite)

I just updated and FF will not load any https site. I'm on Ubuntu 20.04

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to rocketchat.avature.net. security library failure.

Error code: SEC_ERROR_LIBRARY_FAILURE

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

Demandé par racter il y a 5 jours

Réponse de racter il y a 3 jours

  • Résolu

Gmail will not open starting 1/12/22.

Gmail stopped working 1/12/22. Latest updates for Win11, FF96. Works just fine on Win11 using Chrome, or iOS15.2. Need a fix. FF will open Google and other apps fro… (lire la suite)

Gmail stopped working 1/12/22. Latest updates for Win11, FF96. Works just fine on Win11 using Chrome, or iOS15.2. Need a fix.

FF will open Google and other apps from Google, but not Gmail. Just get a blank screen. No error message, no partial opening.

Demandé par Gary il y a 5 jours

Réponse de jonzn4SUSE il y a 4 jours

  • Résolu

Website options don't work for Firefox

I've logged into consumerreports.org and am looking at refrigerators and am trying to set a filter based on "Categories" (see jpg image) At this point no input is accepte… (lire la suite)

I've logged into consumerreports.org and am looking at refrigerators and am trying to set a filter based on "Categories" (see jpg image) At this point no input is accepted other than 'Accept'. I can not clear or change any selection. This same condition occurs with all the other options.

When I use Chrome this conditions does not occur. I can set any filter, save it, and see the result.

Is there some Firefox setting that controls this behavior that I can change?

Demandé par slipbits il y a 4 jours

Réponse de jscher2000 il y a 4 jours

  • Résolu

Reddit.com is blocked

Reddit for me is blocked on firefox and I dont know why, was working fine yesterday. I tried reinstalling and clearing my history and cache but nothing worked. Reddit see… (lire la suite)

Reddit for me is blocked on firefox and I dont know why, was working fine yesterday. I tried reinstalling and clearing my history and cache but nothing worked. Reddit seems to work on chrome and edge.

Demandé par lopiktheone il y a 4 jours

Réponse de Seburo il y a 4 jours

  • Résolu

Latest update to Firefox blocking Reddit

Was browsing Reddit, closed then reopened Firefox and it had updated to 96.0.1 Clicked onto Reddit and nothing except the word 'Blocked' appeared. This seems to be perma… (lire la suite)

Was browsing Reddit, closed then reopened Firefox and it had updated to 96.0.1

Clicked onto Reddit and nothing except the word 'Blocked' appeared. This seems to be permanent.

Demandé par gary134 il y a 4 jours

Réponse de gary134 il y a 4 jours

  • Résolu

Firefox 96 broke iCloud 2FA 95.0.2 still works

I have two computers, a desktop and a laptop. A few days ago FF auto updated to 96.0 on the desktop. The laptop is still at 95.0.2 (thankfully I turned auto update off… (lire la suite)

I have two computers, a desktop and a laptop. A few days ago FF auto updated to 96.0 on the desktop. The laptop is still at 95.0.2 (thankfully I turned auto update off on that one.)

Now iCloud 2FA does not work on the desktop with FF 96.0.0. The six digit code is correctly sent to my iPhone but on the website in the browser, the 6 character box for entry does not appear and the error message is "Failed to verify your identity. Try again." See attached screen shot.

I disabled HTTP3 but this did nothing.

Version 95.0.2 works fine and I am able to logon to iCloud on.

As you know, there is no way to rollback FF. I do not want reinstall the old version and have to create another profile and lose all my settings!

Please confirm. Now I have to use Chrome on my desktop as the work around which I really don't want to do.

Thank you, Scott Keller

Demandé par sfin2golf-mozilla il y a 5 jours

Réponse de jscher2000 il y a 5 jours

  • Résolu

Update to Firefox 96 breaks log in to Wowway Email

After updating to Firefox 96, when ever I try to log in to my Wowway email, a new tab opens with only the message "please wait while we are logging you in" and never logs… (lire la suite)

After updating to Firefox 96, when ever I try to log in to my Wowway email, a new tab opens with only the message "please wait while we are logging you in" and never logs in. I did a new install of Windows 10 on my desktop and used Firefox 95.0.2 and the problem went away, but on my laptop using Firefox 96 it still does it. I have tried Internet Explorer (but not any other browsers) and have no problem signing in. I see that others have this problem too and I tried the solutions that others have posted but none work.

Demandé par dj5300 il y a 5 jours

Réponse de cor-el il y a 5 jours

  • Résolu

unable to google anything or access sites.

Secure Connection Failed I get this message 99% of the time - this began two days ago. This morning everything was fine for ten minutes and the problem returned. An erro… (lire la suite)

Secure Connection Failed

I get this message 99% of the time - this began two days ago. This morning everything was fine for ten minutes and the problem returned.

An error occurred during a connection to www.theguardian.com. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length.

Error code: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

Demandé par d.mcwilliams il y a 5 jours

Réponse de FredMcD il y a 5 jours