Tietojen tuominen Internet Explorerista

Firefox antaa sinun tuoda asetuksia ja muita tietoja Internet Explorerista. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse muokata kaikkia asioita itse.

Tämä artikkeli koskee vain Windowsia.
  1. Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidan Firefox-painiketta, mene Sivuhistoria-valikkoon ja valitse Näytä sivuhistoria avataksesi arkistoikkunan.Napsauta valikkopalkin Sivuhistoria-valikkoa ja valitse Näytä sivuhistoria avataksesi arkistoikkunan.Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidan Sivuhistoria -valikkoa ja valitse Näytä sivuhistoria avataksesi arkistoikkunan.

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu , valitse Sivuhistoria ja napsauta Näytä sivuhistoria -linkkiä listan alaosassa avataksesi arkistoikkunan.

2. Napsauta arkistoikkunassa Tuo ja varmuuskopioi ja valitse Tuo tietoja toisesta selaimesta....
    Import IE - Win1 fx7 - Finnish
    Huomaa: Jos Tuo tietoja toisesta selaimesta... -valintaa ei voida napsauttaa (se on harmaa), saatat käyttää yksityistä selausta. Poista toiminto käytöstä ja yritä uudelleen.
  3. Valitse auenneessa Ohjattu profiilin tuonti -ikkunassa Microsoft Internet Explorer ja napsauta sitten Seuraava.
    Import IE - Win2 - Finnish
  4. Firefox listaa ne asetukset ja tiedot, jotka se voi tuoda. Valitse tuotavat tiedot ja napsauta Seuraava.
    Import IE - Win3 - Finnish
    • Yhteysasetukset: Yleisiä asetuksia, kuten aloitussivusi. Koska Firefoxissa ja Internet Explorerissa on erilaisia toimintoja, Firefox ei voi tuoda kaikkia asetuksia.
    • Evästeet: Pieniä tiedon palasia, joita verkkosivut tallentavat tietokoneelle, jotta pysyt niissä sisäänkirjautuneena ja sivustojen asetukset pysyvät tallennettuina.
    • Sivuhistoria: Tietoja sivuista, joilla olet vieraillut.
    • Suosikit: Verkkosivut, jotka olet tallentanut Internet Explorerissa suosikkeihisi.
  5. Napsauta Valmis. Valitsemasi kohteet tuodaan nyt Firefoxiin.
    Import IE - Win4 - Finnish

Pohjautuu artikkelin Import bookmarks (mozillaZine KB) tietoihin

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/MAxSv7