Tietojen tuominen Internet Explorerista

Tämä artikkeli saattaa olla vanhentunut.

Englanninkieliseen artikkeliin, johon tämä artikkeli pohjautuu, on tehty tärkeä päivitys. Kunnes artikkeli päivitetään, voit siirtyä englanninkieliseen artikkeliin: Import Bookmarks and other data from Microsoft Edge

Firefox antaa sinun tuoda asetuksia ja muita tietoja Internet Explorerista. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse muokata kaikkia asioita itse.

Tämä artikkeli koskee vain Windowsia.
  1. Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla ensin Arkisto-painiketta 57 library icon, sitten Historiatiedot ja lopuksi alalaidasta Näytä koko sivuhistoria.Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Valikko-painiketta New Fx Menu, sitten Sivuhistoria ja lopuksi alalaidasta Näytä täydellinen sivuhistoria.
  2. Napsauta arkistoikkunassa Tuo ja varmuuskopioi ja valitse Tuo tietoja toisesta selaimesta....
    Import IE - Win1 fx7 - Finnish
    Huomaa: Jos Tuo tietoja toisesta selaimesta... -valintaa ei voida napsauttaa (se on harmaa), saatat käyttää yksityistä selausta. Poista toiminto käytöstä ja yritä uudelleen.
  3. Valitse auenneessa Ohjattu profiilin tuonti -ikkunassa Microsoft Internet Explorer ja napsauta sitten Seuraava.
    Import IE - Win2 - Finnish
  4. Firefox listaa ne asetukset ja tiedot, jotka se voi tuoda. Valitse tuotavat tiedot ja napsauta Seuraava.
    Import IE - Win3 - Finnish
    • Yhteysasetukset: Yleisiä asetuksia, kuten aloitussivusi. Koska Firefoxissa ja Internet Explorerissa on erilaisia toimintoja, Firefox ei voi tuoda kaikkia asetuksia.
    • Evästeet: Pieniä tiedon palasia, joita verkkosivut tallentavat tietokoneelle, jotta pysyt niissä sisäänkirjautuneena ja sivustojen asetukset pysyvät tallennettuina.
    • Sivuhistoria: Tietoja sivuista, joilla olet vieraillut.
    • Suosikit: Verkkosivut, jotka olet tallentanut Internet Explorerissa suosikkeihisi.
  5. Napsauta Valmis. Valitsemasi kohteet tuodaan nyt Firefoxiin.
    Import IE - Win4 - Finnish

Pohjautuu artikkelin Import bookmarks (mozillaZine KB) tietoihin