Synkronoi kirjanmerkit, välilehdet ja muut muiden tietokoneiden kanssa

Voit käyttää Firefox Sync -palvelua synkronoidaksesi kirjanmerkkisi, salasanasi, asetuksesi, sivuhistoriasi ja avoinna olevat välilehtesi muiden tietokoneiden (joissa Firefox on asennettuna) kanssa. Sinun tarvitsee vain ottaa Firefox Sync käyttöön ja lisätä laitteet yksitellen. Voit käyttää Firefox Sync -palvelua synkronoidaksesi kirjanmerkkisi, salasanasi, asetuksesi, sivuhistoriasi, lisäosasi ja avoinna olevat välilehtesi muiden tietokoneiden (joissa Firefox on asennettuna) kanssa. Sinun tarvitsee vain ottaa Firefox Sync käyttöön ja lisätä laitteet yksitellen.

Huomaa: Tämä artikkeli ei koske versiotasi Firefoxista. Tarvitset viimeisimmän Firefox -version, jonka voit ladata osoitteesta mozilla.org/firefox.

Vaihe 1: Firefoxin käyttöönotto päätietokoneella

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

. Napsauta AsetuksetAsetukset-ikkunassa Sync-palvelu -paneelin kuvaketta.
  2. Napsauta Määritä Firefox Sync -palvelun asetukset.
    Sync Setup 1
  3. Napsauta Luo uusi tili.
    Sync Setup 2
  4. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, luo salasana ja vahvista se. Valitse siten "Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytännön" ja napsauta SeuraavaJatka.
  5. Tämä on synkronointiavaimesipalautusavaimesi. Nyt on hyvä hetki tallentaa se tai tulostaa se ja tallettaa jonnekin varmaan paikkaan. Kun olet tehnyt tämän, napsauta SeuraavaJatka.
    Sync Setup 4
    SynkronointiavaintaPalautusavainta käytetään tietojesi salaamiseen ennen kuin ne lähetetään Mozillan palvelimille. Ajattele sitä avaimena, joka lukitsee tiedot holviin, jonka vain sinä voit avata. Tämä tarkoittaa, ettei Mozilla tai kukaan muukaan voi lukea tietojasi ilman synkronointiavaintasipalautusavaintasi.
  6. Vahvista, että et ole robotti kirjoittamalla kuvassa näkyvä teksti Kirjoita teksti -ruutuun. Napsauta sitten Seuraavajatka.
  7. Näet ilmoituksen Asennus on valmis!. Sulje asennusikkuna napsauttamalla LopetaValmis-painiketta ja palaat takaisin Sync-palvelu -paneeliin.
    setup complete
  8. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta. Firefox Sync- palvelu synkronoi tästä lähin tietosi automaattisesti taustalla.
    Tämän ensimmäisen synkronoinnin pitäisi tapahtua melko nopeasti, mutta se saattaa kestää jopa 30 minuuttia riippuen siitä, kuinka paljon tietoja synkronoidaan.
  1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Firefox-painiketta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset.... Firefox Sync -palvelun asennus -ikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Luo uusi tili-painiketta.
  3. Täytä tilitietosi:
    Sync Setup 10 - Win
    • sähköpostiosoite
    • valitsemasi salasana
    • valitsemasi salasana uudelleen
    • Hyväksy palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö
    • Vahvista, että et ole robotti!
    • Valitse ja muuta synkronoitavia tietoja napsauttamalla Synkronointiasetukset-painiketta. Oletuksena synkronoidaan kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.Oletuksena synkronoidaan lisäosat, kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.
    • Napsauta seuraavaksi Seuraava >-painiketta.
  4. Näet ilmoituksen asennuksen onnistumisesta. Palaa Firefoxiin napsauttamalla Sulje-painiketta. Tietojesi salaaminen ja siirtäminen jatkuu taustalla.
    Huomaa: Ensisynkronointi tapahtuu yleensä nopeasti, mutta se voi kestää jopa yli puoli tuntia, jos synkronoitavaa tietoa on paljon.
  1. Napsauta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset.... Firefox Sync -palvelun asennus -ikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Luo uusi tili-painiketta.
  3. Täytä tilitietosi:
    Sync Setup 10 - Mac
    • sähköpostiosoite
    • valitsemasi salasana
    • valitsemasi salasana uudelleen
    • Hyväksy palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö
    • Vahvista, että et ole robotti!
    • Valitse ja muuta synkronoitavia tietoja napsauttamalla Synkronointiasetukset-painiketta. Oletuksena synkronoidaan kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.Oletuksena synkronoidaan lisäosat, kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.
    • Napsauta seuraavaksi Jatka-painiketta.
  4. Näet ilmoituksen asennuksen onnistumisesta. Palaa Firefoxiin napsauttamalla Sulje-painiketta. Tietojesi salaaminen ja siirtäminen jatkuu taustalla.
    Huomaa: Ensisynkronointi tapahtuu yleensä nopeasti, mutta se voi kestää jopa yli puoli tuntia, jos synkronoitavaa tietoa on paljon.
  1. Napsauta Firefox-ikkuna yläosassa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset.... Firefox Sync -palvelun asennus -ikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Luo uusi tili-painiketta.
  3. Täytä tilitietosi:
    Sync Setup 10 - Lin
    • sähköpostiosoite
    • valitsemasi salasana
    • valitsemasi salasana uudelleen
    • Hyväksy palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö
    • Vahvista, että et ole robotti!
    • Valitse ja muuta synkronoitavia tietoja napsauttamalla Synkronointiasetukset-painiketta. Oletuksena synkronoidaan kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistora ja välilehdet.Oletuksena synkronoidaan lisäosat, kirjanmerkit, salasanat, asetukset, sivuhistoria ja välilehdet.
    • Napsauta Seuraava-painiketta.
  4. Näet ilmoituksen asennuksen onnistumisesta. Palaa Firefoxiin napsauttamalla Sulje-painiketta. Tietojesi salaaminen ja siirtäminen jatkuu taustalla.
    Huomaa: Ensisynkronointi tapahtuu yleensä nopeasti, mutta se voi kestää jopa yli puoli tuntia, jos synkronoitavaa tietoa on paljon.

Vaihe 2: Hanki koodi toiselta laitteelta

Tee nämä toimenpiteet toisen tietokoneen kanssa.

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Napsauta Sync-palvelu-kuvaketta.
  3. Napsauta Määritä Firefox Sync -palvelun asetukset.
    Sync Setup 1
  4. Napsauta tekstin Minulla on jo Firefox Sync -tili alla olevaa Yhdistä-painiketta jolloin tämän tietokoneen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    Comp Code
  1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa olevaa Firefox-painikettaTyökalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync. Firefox Sync -palvelun asennusikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Minulla on tili-painiketta.
  3. Tämän tietokoneen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    Pair - Win
  1. Napsauta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync. Firefox Sync -palvelun asennusikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Minulla on tili-painiketta.
  3. Tämän tietokoneen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    Pair - Mac
  1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync. Firefox Sync -palvelun asennusikkuna aukeaa.
  2. Napsauta Minulla on tili -painiketta.
  3. Tämän tietokoneen lisäämiseen tarvittava koodi näytetään.
    Pair - Lin

Vaihe 3: Liitä muut tietokoneesi Sync-tiliisi

Tee nämä vaiheet päätietokoneesi (vaihe 1) kanssa.

1. In the Firefox Sync Account section, click on Add a Device and the Add a Device window will open.
    Add Device Win1 Add Device Mac1 Add Device Lin1

2. Enter the code in the Add a Device window as it's displayed on your second device. Then click NextContinue.
    Add Device Win2 Add Device Mac2 Add Device Lin2
  3. When the code is accepted you will see a Device Connected message in Firefox and your device will immediately begin syncing. Click FinishDone to close the setup window and go back to the Sync panel.
    Add Device Win3 Add Device Mac3 Add Device Lin3
  1. Napsauta Aloitussivu-painiketta (tai kirjoita about:home osoitepalkkiin) avataksesi Firefoxin oletusaloitussivun.
  2. At the bottom of the home page, click the Pair a Device link and the Firefox Sync Setup window will open.
    Add Device - Win 1 Add Device - Mac 1 Add Device - Lin 1
  3. Enter the twelve character code generated on your other device and click NextContinue.
    Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  4. When the code is accepted you will see a Device Connected message and your device will immediately begin syncing. Click FinishDone to close the setup window.
  1. Napsauta Aloitussivu-painiketta (tai kirjoita about:home osoitepalkkiin) avataksesi Firefoxin oletusaloitussivun.
  2. Napsauta aloitussivun alalaidassa Sync-linkkiä avataksesi Syncin asetusikkunan.
    Home Page Sync Button - Win - Finnish Home Page Sync Button - Mac Home Page Sync Button - Lin
  3. Napsauta sitten Liitä laite-linkkiä ja "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna aukeaa.
    Pair a device - Win - Finnish Pair a device - Mac Pair a device - Lin
  4. Kirjoita 12-merkkinen koodi, joka luotiin toisella laitteellasi ja napsauta SeuraavaJatka.
    Add Device - Win 2 - Finnish Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  5. Kun koodi hyväksytään, näet Laite yhdistetty -viestin. Laitteen tietoja aletaan synkronoida välittömästi. Napsauta Valmis sulkeaksesi asennusikkunan.

Päätietokoneeni ei ole lähellä - mitä teen?

Tee nämä toimenpiteet toisen tietokoneen kanssa.
Vaikkei päätietokoneesi olisi lähellä, pystyt liittämään uuden laitteen helposti käyttäjätunnuksen, salasanan ja synkronointiavaimen avulla.

1. Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidassa Firefox-painikettaTyökalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Seuraava
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.
  1. Napsauta valikkopalkissa Työkalut-valikkoa ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Jatka
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.
  1. Valitse Firefox-ikkunan ylälaidassa Työkalut-valikko ja valitse Määritä Sync-palvelun asetukset. "Firefox Sync -palvelun asennus" -ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Minulla on tili.
  3. Koska et ole sellaisen laitteesi lähellä, jossa Sync olisi jo asennettuna, valitse Laite ei ole mukanani -linkki.
  4. Kirjaudu Sync-tilillesi:
    • Anna tilisi sähköpostiosoite
    • Anna salasanasi
    • Anna palautusavaimesi
    • Napsauta sitten Seuraava
  5. Näet Asennus valmis -ikkunan. Napsauta Valmis lisätäksesi tämän laitteen Sync-tilillesi.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/Mcwe65