Kuinka Firefox for Androidin valikon saa käyttöön jos valikkokuvaketta ei näy

Joissain Android-laitteissa on sisäänrakennettu valikkopainke. Näissä laitteissa Firefox for Android piilottaa oman valikkokuvakkeensa android menu . Saat valikon käyttöön käyttämällä laitteen omaa valikkopainiketta:

android menu hardware

Laitteen valikkopainikkeen sijainti

Laitteen valikkopainike on yleensä laitteen alalaidassa lähellä aloitussivu-, haku- ja navigointipainikkeita. Painikkeen ulkonäkö vaihtelee laitteittain ja se saattaa muistuttaa alla olevia painikkeita.

hardware menu button 3
hardware menu 1
hardware 2

Share this article: http://mzl.la/1BsPh4a