Poista viimeaikaisia hakuja hakupalkista

Tämä artikkeli saattaa olla vanhentunut.

Englanninkieliseen artikkeliin, johon tämä artikkeli pohjautuu, on tehty tärkeä päivitys. Kunnes artikkeli päivitetään, voit siirtyä englanninkieliseen artikkeliin: Clear recent searches from the Search bar

Firefoxin uusi välilehti sisältää hakupalkin ja hakupalkki on mahdollista lisätä halutessaan myös osoitepalkin oikealle puolelle. Kun tehdään verkkohakuja Firefoxilla, saattaa hakutermien historia kasvaa ajan myötä huomattavan suureksi. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Firefoxin hakutermien historian kohteita poistetaan.

Poista koko hakuhistoria

1. Napsauta Arkisto-painiketta 57 library icon, sitten Sivuhistoria-valikkoa, ja valitse Poista viimeaikaisia historiatietoja….
  2. Valitse avautuvan Poista historiatietoja -ikkunan Poistettava aika-alasvetovalikosta vaihtoehto Kaikki.
    clear all historyFx63ClearRecentHistory-Search
  3. Varmista, että vaihtoehto Lomake- ja hakuhistoria on valittu ja poista valinta kaikista muista kohteista, joita et halua tyhjentää.
  4. Poista tiedot napsauttamalla Poista tiedot -painiketta.

Yksittäisten hakutermien poistaminen

Jos haluat poistaa yksittäisiä hakutermejä hakuhistoriasta, napsauta hakupalkin syöttökenttää, siirry ja -näppäimillä haluamasi hakutermin kohdalle. Poista hakutermi painamalla Shift+Delete -näppäimiä-näppäintä.