Päivitä Firefox sen uusimpaan versioon | Ohje

Päivitä Firefox sen uusimpaan versioon

Oletusarvoisesti Firefox on asetettu päivittämään itsensä automaattisesti, mutta sen voi aina päivittää myös käsin. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka se tehdään.

Huomaa: Jos käytät Linux-jakelupakettisi versiota Firefoxista, sinun on odotettava, että jakelupakettisi päivityksessä julkaistaan uusi versio. Tämä artikkeli käsittelee ainoastaan asennuksia, jotka on tehty käsin (ilman paketinhallintaa).
  1. Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu , napsauta Ohje Help-29 ja valitse Tietoja Firefoxista.Napsauta valikkopalkissa Firefox-valikkoa ja valitse Tietoja Firefoxista.
  2. Tietoja Mozilla Firefoxista -ikkuna aukeaa ja Firefox alkaa etsiä päivityksiä. Jos päivityksiä on saatavilla, se lataa ne automaattisesti.
    Update Win1 Fx14
  3. Kun päivitykset ovat valmiita asennettaviksi, napsauta Päivitä käynnistämällä uudestaanPäivitä käynnistämällä Firefox uudestaan.
    Update Win2 Fx14 Update Win2 Fx34
Tärkeää: Jos päivitys ei käynnisty, ei onnistu tai jos kohtaat jonkin muun ongelman, lataa uusin versio tästä linkistä. Voit myös mennä Firefoxin järjestelmät ja kielet sivulle, jossa voit ladata ja asentaa Firefoxin uusimman version omaan kiäyttöjärjestelmään omalla kielelläsi (lisätietoja saat artikkelista Firefoxin asentaminen WindowsilleFirefoxin asentaminen LinuxilleFirefoxin asentaminen Macille).

Jos haluat muuttaa päivitysasetuksia, katso ohjeet artikkelista Lisäasetukset-paneeli: Firefoxin esteettömyyden, selaamisen, järjestelmän oletusten, verkon, päivitysten ja salauksen asetukset.