Päivitä Firefox sen uusimpaan versioon | Ohje

Päivitä Firefox sen uusimpaan versioon

Oletusarvoisesti Firefox on asetettu päivittämään itsensä automaattisesti, mutta sen voi aina päivittää myös käsin. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka se tehdään.

Huomaa: Jos päivität Firefoxia työpaikallasi, ota mahdollisissa ongelmissa yhteyttä organisaatiosi ATK-tukeen.

Huomaa: Jos käytät Linux-jakelupakettisi versiota Firefoxista, sinun on odotettava, että jakelupakettisi päivityksessä julkaistaan uusi versio. Tämä artikkeli käsittelee ainoastaan asennuksia, jotka on tehty käsin (ilman paketinhallintaa).
  1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Firefox-painiketta, siirry Ohje-valikkoon ja valitse Tietoja Firefoxista.Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja Firefoxista.Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu , napsauta Ohje Help-29 ja valitse Tietoja Firefoxista.Napsauta valikkopalkissa Firefox-valikkoa ja valitse Tietoja Firefoxista.
  2. Tietoja Mozilla Firefoxista -ikkuna aukeaa ja Firefox alkaa etsiä päivityksiä. Jos päivityksiä on saatavilla, se lataa ne automaattisesti.
    Update Win1 Fx14
  3. Kun päivitykset ovat valmiita asennettaviksi, napsauta Päivitä käynnistämällä uudestaanPäivitä käynnistämällä Firefox uudestaan.
    Update Win2 Fx14
Tärkeää: Jos päivitys ei käynnisty, ei onnistu tai jos kohtaat jonkin muun ongelman, lataa ja asenna puhdas kopio Firefoxista käyttöjärjestelmällesi ja kielellesi.

Jos haluat muuttaa päivitysasetuksia, katso ohjeet artikkelista Lisäasetukset esteettömyyteen, selaamiseen, järjestelmän oletuksiin, verkkoon, päivityksiin ja salaukseen.

Share this article: <a href="http://mzl.la/152VFwM">http://mzl.la/152VFwM</a>