Päivitä Firefox sen uusimpaan versioon | Ohje

Päivitä Firefox sen uusimpaan versioon

Oletusarvoisesti Firefox on asetettu päivittämään itsensä automaattisesti, mutta sen voi aina päivittää myös käsin. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka se tehdään.

Huomaa: Jos käytät Linux-jakelupakettisi versiota Firefoxista, sinun on odotettava, että jakelupakettisi päivityksessä julkaistaan uusi versio. Tämä artikkeli käsittelee ainoastaan asennuksia, jotka on tehty käsin (ilman paketinhallintaa).
  1. Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu , napsauta Ohje Help-29 ja valitse Tietoja Firefoxista.Napsauta valikkopalkissa Firefox-valikkoa ja valitse Tietoja Firefoxista.
  2. Tietoja Mozilla FirefoxistaTietoja Firefoxista -ikkuna aukeaa ja Firefox alkaa etsiä päivityksiä. Jos päivityksiä on saatavilla, se lataa ne automaattisesti.
    AboutFx50Downloading Fx55AboutFirefox-downloadingWin about-Fx55-downloading
  3. Kun päivitykset ovat valmiita asennettaviksi, napsauta Päivitä käynnistämällä Firefox uudestaanPäivitä Firefox käynnistämällä uudelleen.
    AboutFx50Restart Fx55AboutFirefox-restartWin about-Fx55-restart Fx57RestartToUpdate-Mac
Tärkeää: Jos päivitys ei käynnisty, ei onnistu tai jos kohtaat jonkin muun ongelman, lataa uusin versio tästä linkistä. Voit myös mennä Firefoxin järjestelmät ja kielet sivulle, jossa voit ladata ja asentaa Firefoxin uusimman version omaan käyttöjärjestelmääsi omalla kielelläsi (lisätietoja saat artikkelista Firefoxin asentaminen WindowsilleFirefoxin asentaminen LinuxilleFirefoxin asentaminen Macille).

Pidä tietosi turvassa: Vältä haitalliset sovellukset lataamalla ainoastaan Mozillan virallisilta sivuilta.

Päivitysasetuksia voidaan muuttaa Firefoxin AsetuksetAsetukset -ikkunassa. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset. Vieritä Yleiset paneelissa alas osioon Firefoxin Päivitykset.

Tämä artikkeli - kuten kaikki muukin Firefoxin tukimateriaali - on enimmäkseen vapaaehtoisten avustajien tuottamaa. He haluavat pitää Mozillan riippumattomana ja avoimena. Selaile siis edelleenkin vapaasti!