Artikkelin Kuinka otan käyttöön seuraamisenestotoiminnon? historia

Luokka:
Ohje
Muutoshistoria kielelle:
English, suomi

Näytä hyödyllisyysäänten kaavio

Muutos Tila T Muokkaaja Kommentti
Nykyinen   Jarmo pieni tyylikorjaus
Tarkistamaton   Flarona Wanhat versiot suomennoksesta pois + jääneen hiomista
Tarkistamaton   Flarona näkyvä osa en-versiota vastaavaksi. Lisätty tuorein tapa mutta jätetty vanhemmatkin
Hyväksytty   Jarmo Päivitetty uusimman en-version 89063 mukaiseksi + poistettu ylimääräiset /for-tagit
Tarkistamaton   Jarmo Käännös kesken, välitallennus
Tarkistamaton   Jarmo Päivitys kesken, välitallennus
Hyväksytty   Atte do-not-track -> seuraamisenesto
Hyväksytty   Aleksi Kinnunen do-not-track-teksti on muotoiltu paremmin
Hyväksytty   Atte translated

Olet merkitsemässä version valmiiksi lokalisoitavaksi. Haluatko jatkaa?

Artikkelin avustajat