Kuinka otan käyttöön seuraamisenestotoiminnon?

Muutoksen tiedot
  • Muutoksen tunniste: 31319
  • Luotu:
  • Luonut: Aleksi Kinnunen
  • Kommentti: do-not-track-teksti on muotoiltu paremmin
  • Tarkistettu: Kyllä
  • Tarkistettu:
  • Tarkistaja: funky
  • Onko hyväksytty? Kyllä
  • Onko nykyinen versio? Ei
  • Valmis käännettäväksi: Ei
Muutoksen sisältö

Huomaa: Tämä koskee vain uusinta Firefox -versiota, jonka voi ladata osoitteesta mozilla.org/firefox.

Monet suositut verkkosivut seuraavat käyttäjiensä toimintaa ja myyvät tai välittävät näitä tietoja eteenpäin muille yrityksille. Tätä tietoa voidaan käyttää kohdistetun mainonnan näyttämiseen ja kohdistetun tuote- ja palvelutarjonnan esittämiseen. Firefoxin seuraamisenestotoiminto (Do Not Track) antaa käyttäjän kertoa verkkosivuille, niiden mainostajille ja muille sisällöntarjoajille, ettei halua toimintaansa seurattavan.

Seuraamisenesto-asetuksen kunnioittaminen on vapaaehtoista — yksittäisten verkkosivujen ei tarvitse huomioida sitä. Verkkosivut, jotka tätä asetusta kunnioittavat, lopettavat seuraamisesi automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee tehdä enää mitään. Seuraamisenestotoiminnon ottaminen käyttöön ei vaikuta verkkosivuille kirjautumiseen tai saa Firefoxia unohtamaan tietojasi — kuten ostoskorien sisältöjä, sijaintitietoja tai kirjautumistietoja.

Huomaa: Saatat nähdä vähemmän aiheeseen liittyviä mainoksia, jos otat käyttöön seuraamisenestotoiminnon.

Miten otan seuraamisenestotoiminnon käyttöön?

Seuraamisenesto on oletuksena pois käytöstä. Saat sen käyttöön seuraavilla ohjeilla:

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset. .
  2. Valitse Tietosuoja-osiosta Yleiset-välilehti, ellei se ole jo valittuna

Options window - Advanced panel - Do not track
  3. Valitse Ilmoita sivustoille, etten halua niiden seuraavan minua.
  4. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.

Kuinka otan do-not-track-toiminnon käyttöön?

Do-not-track-toiminto on oletuksena pois käytöstä. Saat sen käyttöön seuraavilla ohjeilla:

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja-osio.
  3. Valitse Ilmoita sivustoille, etten halua niiden seuraavan minua.
  4. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.
    Do Not Track - Win Do Not Track - Mac Do Not Track - Lin