Firefoxin terveydentilaraportti ilmoittaa selaimesi toimivan normaalia hitaammin

Ilmoittiko Firefox Health Report selaimesi toimivan tavallista hitaammin? Tähän on olemassa nopea ratkaisu - Firefoxin palauttaminen alkutilaansa. Vaikka Firefox palautetaan alkutilaansa, kaikki kirjanmerkit, selaushistoria, salasanat, evästeet ja verkkolomakkeiden automaattisen täytön tiedot säilytetään. Toimi näin:

1. Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Firefox-painiketta, siirry Ohje-alavalikkoon ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.Napsauta valikkopalkissa Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Jos et pysty käyttämään Ohje-valikkoa, avaa Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivu kirjoittamalla osoitepalkkiin about:support ja painamalla Enter.
  2. Napsauta Nollaa Firefox-painiketta Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivun oikeassa yläkulmassa.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. Vahvista nollaaminen napsauttamalla Nollaa Firefox-painiketta avautuvassa varmistusikkunassa.Vahvista nollaaminen napsauttamalla Nollaa Firefox-painiketta alas liukuvassa varmistuskehotteessa.
  4. Firefox sulkeutuu ja nollataan. Kun nollaus on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.Firefox sulkeutuu ja nollataan. Kun nollaus on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.
  1. Napsauta ensin valikkopainiketta New Fx Menu ja sitten Ohje-painiketta Help-29 .
  2. Valitse Ohje-valikosta Tietoja ongelmatilanteisiin.
    Jos et pysty käyttämään Ohje-valikkoa, avaa Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivu kirjoittamalla osoitepalkkiin about:support ja painamalla Enter.
  3. Napsauta Nollaa Firefox…-painiketta Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivun oikeassa yläkulmassa.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. Vahvista nollaaminen napsauttamalla Nollaa Firefox-painiketta avautuvassa varmistusikkunassa.
  5. Firefox sulkeutuu ja nollataan. Kun nollaus on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.

Napsauta tätä Refresh Firefox painiketta. (Löydät Palauta-painikkeen myös about:support -sivun oikeasta yläkulmasta).

Vihje: Jos haluat tietää enemmän Firefoxin palauttamisesta alkutilaansa, katso Firefoxin nollaaminen – korjaa helposti monet ongelmat.
Vihje: Lisää tietoa käynnistyksen hitausongelmien ratkaisuun artikkelissa Firefoxin käynnistyminen kestää pitkään.

Share this article: http://mzl.la/1BAUR2K