Firefoxin aloitussivulla on oletuksena pikalinkkejä yleisiin toimintoihin

Kun käynnistät Firefoxin, napsautat aloitussivupainiketta tai avaat uuden ikkunan, sinulle avautuu oletusaloitussivu. Tällä sivulla on kätevä Google-haku sekä linkit latauksiin, kirjanmerkkeihin, sivuhistoriaan, lisäosiin, Sync-palveluun ja asetuksiin. Tämän lisäksi voit palauttaa aloitussivulta avoimet välilehdet aiemmalta Firefoxin käyttökerralta.

Huomaa: Tämä artikkeli ei koske versiotasi Firefoxista. Tarvitset viimeisimmän Firefox -version, jonka voit ladata osoitteesta mozilla.org/firefox.

Kuinka saan käyttööni Firefoxin aloitussivun?

Firefoxin oletusasetuksena on näyttää Firefoxin aloitussivu, kun käynnistät Firefoxin, napsautat aloitussivupainiketta tai avaat uuden ikkunan.

New Home Page - Win New Home Page - Mac New Home Page - Lin

Ellet näe tätä sivua, kun käynnistät Firefoxin, napsautat aloitussivupainiketta tai avaat uuden ikkunan, voit palauttaa oletusasetuksen seuraavilla ohjeilla:

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Yleiset-välilehti.
  3. Napsauta Käynnistys-osiossa Palauta oletusasetus -painiketta.
    Restore default home page - Win Restore default home page - Mac Restore default home page - Lin
  4. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
Huomaa: Jos tarvitset lisätietoja aloitussivuasetuksista ja aloitussivun muuttamisesta, lue artikkeli Aloitussivun asettaminen.

Siirry latauksiin, kirjanmerkkeihin, sivuhistoriaan, lisäosiin, Sync-palveluun ja asetuksiin aloitussivulta

Kun käynnistät Firefoxin tai avaat uuden ikkunan, Firefoxin tulisi avata oletusaloitussivu, jonka alareunassa on seuraavat painikkeet: Home Page Buttons - Win Home Page Buttons - Mac Home Page Buttons - Lin

Välilehtien ja ikkunoiden palauttaminen edelliseltä Firefoxin käyttökerralta

Jos sinulla oli avoimia välilehtiä tai ikkunoita, kun suljit Firefoxin, Firefoxin aloitussivulla on Palauta edellinen istunto -painike. Jos haluat välilehtesi ja ikkunasi takaisin, napsauta painiketta. Session Restore - Home - Win Session Restore - Home - Mac Session Restore - Home - Lin

Huomaa: Jos haluat lisätietoja istunnon palauttamisesta, lue artikkeli Restore previous session - Configure when Firefox shows your most recent tabs and windows.