Aloitussivun asettaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka lataat automaattisesti minkä tahansa sivun, kun käynnistät Firefoxin tai napsautat Aloitussivu-painiketta Home Button Home Button 57 .

Aseta tai muuta aloitussivu

1. Avaa välilehteen verkkosivu, jonka haluat asettaa aloitussivuksi.
  2. Vedä ja pudota välilehti Aloitussivu-painikkeeseen Home Button työkalupalkissa.
    Home Page 29 - WinXP Home Page 29 - Win8 Home Page 29 - Mac Home Page 29 - Linux
  3. Vahvista, että haluat asettaa sivun aloitussivuksi napsauttamalla Kyllä-painiketta.
  1. Avaa verkkosivu, jonka haluat asettaa aloitussivuksi.
  2. Vedä ja pudota välilehti Aloitussivu-painikkeeseen Home Button 57 työpalkissa (oletusarvoisesti vasemmalla puolella).
    Dragging Home Page 57 set homepage 57 Dragging Home Page 57 - Linux
  3. Vahvista, että haluat asettaa sivun aloitussivuksi napsauttamalla Kyllä-painiketta.

Vihje: Lisää aloitussivun asetuksia löydät AsetuksetAsetukset -ikkunasta.

• Napsauta Valikko-painiketta new fx menu Fx57Menu , valitse AsetuksetAsetukset ja valitse Yleiset-paneeli.

Fx52GeneralPanel-HomePage Fx56GeneralPanel-HomePage Fx57GeneralPanel-HomePage

• Käynnistys-osiossa Kun Firefox käynnistetään -asetuksen oletusarvo on aloitussivu. Voit myös valita alasvetovalikosta Firefoxin näyttämään tyhjän sivun tai edellisen istuntosi avoinna olleet välilehdet.
  • Voit asettaa useita sivuja aloitussivuiksi. Avaa jokainen sivu omalle välilehdelleen ja napsauta painiketta Käytä avoimia sivuja.

Oletusaloitussivun palauttaminen

Jos haluat poistaa muokatut aloitussivuasetukset, toimi näin:

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Yleiset-paneeli.
  3. Napsauta Käynnistys-osiossa Palauta oletusasetus -painiketta.
  4. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.

Kun aloitussivun kanssa on ongelmia

Aloitussivuun liittyviin ongelmiin löytyvät ratkaisut näistä artikkeleista:

// These fine people helped write this article:Atte, scruffy, Jarmo. You can help too - find out how.