Firefox on hidas - näin sitä nopeutetaan

Mitä hyötyä on supernopeasta internet-yhteydestä, jos selain toimii modeeminopeudella? Tässä artikkelissa opastetaan tämän ongelman syiden löytämisessä ja ongelman ratkaisemisessa. Jos tarvitset lisäapua, on Firefoxin yhteisö valmiina auttamaan.

Sellaisten hitausongelmien ratkaisemiseksi, joita ei käsitellä tässä artikkelissa, tietokone olisi hyvä tarkistaa virusten, vakoiluohjemien ja muiden haittaohjelmien varalta ja on hyvä tutustua artikkeliin Haittaohjelmien aiheuttamien Firefox-ongelmien ongelmanratkaisu.

Huomaa: Firefoxin nollaustoiminnolla voidaan korjata monia ongelmia palauttamalla Firefox oletusasetuksiinsa, silti tärkeät tietosi säilyttäen. Harkitse toiminnon käyttämistä ennen pitkän ongelmanratkaisun läpikäymistä.

Laitteistoresurssien suuri käyttö

Jos valvontatyökalu osoittaa suurta järjestelmäresurssien käyttöä, yritä artikkeleissa Firefox käyttää liikaa RAM-muistia ja Firefox uses too many CPU resources - How to fix esiteltyjä ratkaisuja.

Firefox jumittuu tai lakkaa vastaamasta

Jos Firefox jumittuu ja näyttää tiimalasianäyttää pyörivää rantapalloamuuttuu harmaaksi, katso ohjeita artikkelista Firefox jumiutuu tai ei vastaa kutsuihin.

Varoitus: komentosarja ei vastaa kutsuihin -virhe

"Komentosarja ei vastaa kutsuihin"? Mistä on kysymys? Tukikannassamme on aihetta käsittelevä artikkeli Komentosarja ei vastaa kutsuihin -varoitus - mitä se tarkoittaa ja kuinka se voidaan korjata joka auttaa selvittämään asioita.

Firefoxin käynnistyminen kestää kauan

Yritä artikkelin Firefoxin käynnistyminen kestää pitkään ohjeita.

Optimoi Windows

Nopeuttamalla Windowsin saat tietokoneesi toimimaan paremmin. Katso artikkeli Suorituskykyä parantavat ylläpitotehtävät Microsoftin sivuilla.Katso artikkeli Windowsin suorituskyvyn tehostaminen Microsoftin sivuilla.Katso artikkeli Suorituskyky ja ylläpito Microsoftin sivuilla.

Ongelma ei ratkennut. Mitä seuraavaksi?

Joskus näiden ongelmien lähteen selvittäminen on vaikeaa. Yhteisömme voi auttaa ongelman selvittämisessä.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/PMJRIb