Evästeiden päälle- ja poiskytkeminen | Ohje

Evästeiden päälle- ja poiskytkeminen

Evästeet ovat verkkosivujen tietokoneelle tallentamia pieniä tiedostoja, jotka sisältävät sivustojen asetuksia ja kirjautumistiloja. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten evästtet voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Firefoxissa.

Miten evästeiden asetuksia muutetaan?

Huomaa: Evästeet ovat Firefoxissa oletuksena käytössä.

Tarkista tai vaihda asetuksesi:

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Tietosuoja-paneeli.

3. Muuta valinta Firefox säilyttää: alasvetovalikosta arvoon Valitut historiatiedot.
    Custom History Fx 5 - Win - Finnish Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP Custom History Fx21 Win7 Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Ota evästeet käyttöön valitsemalla Sivut saavat asettaa evästeitä ja ota evästeet pois käytöstä poistamalla valinta samasta kohdasta. Cookies Win Cookies Mac Cookies Lin
  5. Valitse kuinka kauan evästeitä säilytetään:
    • Säilytä evästeet: kunnes ne vanhenevat: Eväste poistetaan sen antaneen sivuston vanhenemispäivämäärän mukaan.
    • Säilytä evästeet: kunnes Firefox suljetaan: Evästeet varastoidaan tietokoneellesi ja poistetaan Firefoxin sulkemisen yhteydessä.
    • Säilytä evästeet: kysy aina erikseen: Aina kun evästettä yritetään tallentaa, käyttäjän mielipide toimintoon kysytään.
  6. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
  1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Tietosuoja-paneeli.

3. Muuta valinta Firefox säilyttää: alasvetovalikosta arvoon Valitut historiatiedot.
    Custom History Fx 5 - Win - Finnish Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP Custom History Fx21 Win7 Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Ota evästeet käyttöön valitsemalla Sivut saavat asettaa evästeitä ja ota evästeet pois käytöstä poistamalla valinta samasta kohdasta.
  5. Valitse kuinka kauan evästeitä säilytetään:
    • Säilytä evästeet: kunnes ne vanhenevat: Eväste poistetaan sen antaneen sivuston vanhenemispäivämäärän mukaan.
    • Säilytä evästeet: kunnes Firefox suljetaan: Evästeet varastoidaan tietokoneellesi ja poistetaan Firefoxin sulkemisen yhteydessä.
    • Säilytä evästeet: kysy aina erikseen: Aina kun evästettä yritetään tallentaa, käyttäjän mielipide toimintoon kysytään.
  6. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta. .

Verkkosivusto ilmoittaa evästevirheestä

Jos verkkosivusto ilmoittaa, että evästeiden tallennus tietokoneellesi ei onnistu, lue lisätietoja ohjeesta Websites say cookies are blocked - Unblock them.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/MnRK4j