Firefoxin asentaminen

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Firefoxin asentaminen tietokoneelle on ensimmäinen askel sen käyttämiseen. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Firefox asennetaan.

Valitse käyttöjärjestelmä, jolle haluat asentaa Firefoxin

vista.jpg Firefoxin asentaminen Windowsille

macos.jpg Firefoxin asentaminen Macille

linux.jpg Firefoxin asentaminen Linuxille

Android Firefoxin asentaminen mobiililaitteelle

Applen rajoitukset estävät meitä julkaisemasta Firefoxia iOS-laitteille (iPhone, iPad, iPod touch).

Pohjautuu artikkelin Installing Firefox (mozillaZine KB) tietoihin.
Windows ja Windows-logo ovat Microsoft-yhtiöiden tavaramerkkejä.
Mac® ja Apple-logo ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.
Linux® on Linus Torvaldsin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki.
Linux-logon copyright 1997 Larry Ewing
Android-logo pohjautuu Googlen jakamaan ja luomaan työhön.