Firefoxin asettaminen oletusselaimeksi

Jos sinulla on useampi kuin yksi selain tietokoneellasi, tietokoneesi pitää tietää, mitä niistä käytetään oletuksena. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Firefox voidaan asettaa järjestelmän oletusselaimeksi.

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Lisäasetukset-paneeli, napsauta Yleiset-välilehteä ja valitse sitten Aseta Firefox oletusselaimeksi.
    Default - Win - Fx15 Mac OSX - Advanced- General - Set Default - FF17 Default - Lin - Fx15
  3. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
  1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Lisäasetukset-paneeli, napsauta Yleiset-välilehteä ja valitse sitten Aseta Firefox oletusselaimeksi. Määritä oletusohjelmat -ikkuna avautuu.
    Default - Win8
  3. Valitse Määritä oletusohjelmat -ikkunan vasemmanpuoleisesta ohjelmalistasta Firefox ja napsauta Aseta tämä ohjelma oletukseksi. Sulje ikkuna napsauttamalla OK-painiketta.
    Default - Win8 pt 2
  4. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
  1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Yleiset-paneeli ja valitse sitten Aseta Firefox oletusselaimeksi.
    Fx34OptionsGeneral-Win7 Fx34GeneralPanel-Mac Fx34GeneralPanel-Lin
  3. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
  1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Yleiset-paneeli ja valitse sitten Aseta Firefox oletusselaimeksi.
    Fx34OptionsGeneral-Win8
  3. Määritä oletusohjelmat -ikkuna avautuu.
  4. Valitse Määritä oletusohjelmat -ikkunan vasemmanpuoleisesta ohjelmalistasta Firefox ja napsauta Aseta tämä ohjelma oletukseksi. Sulje ikkuna napsauttamalla OK-painiketta.
    Default - Win8 pt 2
  5. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
  1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Yleiset-paneeli ja valitse sitten Aseta oletukseksi.
    default 38
  3. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
  1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Yleiset-paneeli ja valitse sitten Aseta oletukseksi.
    default 38
  3. Määritä oletusohjelmat -ikkuna avautuu.
  4. Valitse Määritä oletusohjelmat -ikkunan vasemmanpuoleisesta ohjelmalistasta Firefox ja napsauta Aseta tämä ohjelma oletukseksi. Sulje ikkuna napsauttamalla OK-painiketta.
    Default - Win8 pt 2
  5. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
Huomaa: Jos haluat asettaa jonkin muun selaimen oletusselaimeksi, voit tehdä sen kyseisen selaimen asetuksista.

Perustuu mozillaZinen informaatioon Default browser (mozillaZine KB)