Firefoxin asettaminen oletusselaimeksi

Jos sinulla on useampi kuin yksi selain tietokoneellasi, tietokoneesi pitää tietää, mitä niistä käytetään oletuksena. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Firefox voidaan asettaa järjestelmän oletusselaimeksi.

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Lisäasetukset-paneeli, napsauta Yleiset-välilehteä ja valitse sitten Tarkista heti. Default - Win Default - Mac Default - Lin
  3. Valitse Kyllä asettaaksesi Firefoxin oletusselaimeksesi.

Setting Firefox as Default (Linux-Ubuntu)

4. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
  1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Lisäasetukset-paneeli, napsauta Yleiset-välilehteä ja valitse sitten Aseta Firefox oletusselaimeksi.

Default - Win - Fx15 Mac OSX - Advanced- General - Set Default - FF17 Default - Lin - Fx15
  3. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
  1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Lisäasetukset-paneeli, napsauta Yleiset-välilehteä ja valitse sitten Aseta Firefox oletusselaimeksi. Määritä oletusohjelmat -ikkuna avautuu.

Default - Win8
  3. Valitse Määritä oletusohjelmat -ikkunan vasemmanpuoleisesta ohjelmalistasta Firefox ja napsauta Aseta tämä ohjelma oletukseksi. Napsauta sitten OK sulkeaksesi ikkunan.

Default - Win8 pt 2
  4. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
Huomaa: MSN Messenger ja muut sovellukset saattavat avata aina Internet Explorerin riippumatta oletusselainasetuksesta. Internet-palveluntarjoajat saattavat tarjota yhteysohjelman, joka avaa Internet Explorerin automaattisesti.

Jos et halua enää käyttää Firefoxia oletusselaimenasi, sinun pitää asettaa toinen selain oletukseksi sen omissa asetuksissa.

Based on information from Default browser (mozillaZine KB)

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/L8LwDs