Firefoxin asettaminen oletusselaimeksi

Jos sinulla on useampi kuin yksi selain tietokoneellasi, tietokoneesi pitää tietää, mitä niistä käytetään oletuksena. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Firefox voidaan asettaa järjestelmän oletusselaimeksi.

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Lisäasetukset-paneeli, napsauta Yleiset-välilehteä ja valitse sitten Aseta Firefox oletusselaimeksi.
    Default - Win - Fx15 Mac OSX - Advanced- General - Set Default - FF17 Default - Lin - Fx15
  3. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.
  1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Lisäasetukset-paneeli, napsauta Yleiset-välilehteä ja valitse sitten Aseta Firefox oletusselaimeksi. Määritä oletusohjelmat -ikkuna avautuu.
    Default - Win8
  3. Valitse Määritä oletusohjelmat -ikkunan vasemmanpuoleisesta ohjelmalistasta Firefox ja napsauta Aseta tämä ohjelma oletukseksi. Sulje ikkuna napsauttamalla OK-painiketta.
    Default - Win8 pt 2
  4. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.
  1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Yleiset-paneeli ja valitse sitten Aseta Firefox oletusselaimeksi.
    Fx34OptionsGeneral-Win7 Fx34GeneralPanel-Mac Fx34GeneralPanel-Lin
  3. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.
  1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Yleiset-paneeli ja valitse sitten Aseta Firefox oletusselaimeksi.
    Fx34OptionsGeneral-Win8
  3. Määritä oletusohjelmat -ikkuna avautuu.
  4. Valitse Määritä oletusohjelmat -ikkunan vasemmanpuoleisesta ohjelmalistasta Firefox ja napsauta Aseta tämä ohjelma oletukseksi. Sulje ikkuna napsauttamalla OK-painiketta.
    Default - Win8 pt 2
  5. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.
  1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Yleiset-paneeli ja valitse sitten Aseta oletukseksi.
    default 38
  3. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.
  1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Yleiset-paneeli ja valitse sitten Aseta oletukseksi.
    default 38
  3. Määritä oletusohjelmat -ikkuna avautuu.
  4. Valitse Määritä oletusohjelmat -ikkunan vasemmanpuoleisesta ohjelmalistasta Firefox ja napsauta Aseta tämä ohjelma oletukseksi. Sulje ikkuna napsauttamalla OK-painiketta.
    Default - Win8 pt 2
  5. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.
Huomaa: Jos haluat asettaa jonkin muun selaimen oletusselaimeksi, voit tehdä sen kyseisen selaimen asetuksista.

Perustuu mozillaZinen informaatioon Default browser (mozillaZine KB)