Tee Firefoxista Androidin oletusselain

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka saat Android-laitteessasi linkit avautumaan Firefoxissa.

Vaihe 1: Poista nykyinen oletusselain-asetus

1. Avaa laitteesi Asetukset-sovellus ja napauta Sovellukset-vaihtoehtoa. (Joissain Androidin versioissa sinun on ehkä napautettava Sovellusasetukset-painiketta ennen seuraavaa vaihetta.)
  2. Napauta Kaikki-välilehteä.

Android ICS Manage Apps - Cropped just showing stock
  3. Etsi luettelosta nykyinen oletusselainsovellus ja napauta sitä. Yleensä tämä on "Selain" tai "Internet".
  4. Napauta Tyhjennä oletusasetukset -painiketta, jolloin tämä sovellus ei enää oletusarvoisesti avaa linkkejä. Jos painike on himmennetty, et joko ole asentanut toista selainta tai oletusselaimena on jokin muu, kuten esimerkiksi Opera. Jos oletusselaimesi on jokin muu, palaa edelliseen kohtaan ja toista toimenpide kyseiselle selainohjelmalle.

Android ICS Clear defaults - Cropped

Vaihe 2: Aseta Firefox oletusselaimeksi

1. Napauta jossain Android-laitteesi ohjelmassa, esimerkiksi Sähköposti-sovelluksessa, jotain linkkiä.
  2. Napauta avautuvassa ikkunassa Firefox-kuvaketta ja napauta sen jälkeen Aina-painiketta.

Android ICS Complete Action using Firefox Always just showing stock and ff