Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox ESTÄÄ Viewsonic LCD monitorin ajureitten lataamisen VIRALLISILTA SIVUILTA

more options

Ostin Viewsonic merkkisen LCD monitorin. Ja nyt kun yritän ladata Viewsonicin VIRALLISILTA SIVUILTA viralliset ja digitaalisesti allekirjoitetut monitorin ajurit Windows 10 käyttikseen.

http://www.viewsoniceurope.com/uk/support/article.php?id=3&p=LCD%20Display

Niin tää Firefox ilmoittaakin vain tylysti, että .............

Ilmoitettu ei-haluttuja sovelluksia jakeleva sivusto!

Sivuston www.viewsonic.com on ilmoitettu yrittävän asentaa sovelluksia pyytämättä ja sen avaaminen on estetty turvallisuusasetuksiesi perusteella.

Sivustot, jotka jakelevat ei haluttuja sovelluksia yrittävät asentaa tietokoneellesi sovelluksia, jotka ovat petollisia tai vaikuttavat järjestelmään odottamattomalla tavalla.


Todella ERITTÄIN NAURETTAVAA, että selain estää ajureittein lataamisen. Kun muutenkin nykyisin Windows 10 vaatii JOKAISEEN LAITTEESEEN AJURIT. Niin Firefox päättääkin, että mitä ajureita sallitaan ladata ja mitä taasen ei.

Kannattaiskohan Firefoxin ohjelmoijien katsoa vähän, että mitä sivuja estää ja mitä taasen EI!!!!!!!

TODELLA ERITTÄIN NAURETTAVAA KYSEISELTÄ SELAIMELTA. >:(

Ostin Viewsonic merkkisen LCD monitorin. Ja nyt kun yritän ladata Viewsonicin VIRALLISILTA SIVUILTA viralliset ja digitaalisesti allekirjoitetut monitorin ajurit Windows 10 käyttikseen. http://www.viewsoniceurope.com/uk/support/article.php?id=3&p=LCD%20Display Niin tää Firefox ilmoittaakin vain tylysti, että ............. Ilmoitettu ei-haluttuja sovelluksia jakeleva sivusto! Sivuston www.viewsonic.com on ilmoitettu yrittävän asentaa sovelluksia pyytämättä ja sen avaaminen on estetty turvallisuusasetuksiesi perusteella. Sivustot, jotka jakelevat ei haluttuja sovelluksia yrittävät asentaa tietokoneellesi sovelluksia, jotka ovat petollisia tai vaikuttavat järjestelmään odottamattomalla tavalla. Todella ERITTÄIN NAURETTAVAA, että selain estää ajureittein lataamisen. Kun muutenkin nykyisin Windows 10 vaatii JOKAISEEN LAITTEESEEN AJURIT. Niin Firefox päättääkin, että mitä ajureita sallitaan ladata ja mitä taasen ei. Kannattaiskohan Firefoxin ohjelmoijien katsoa vähän, että mitä sivuja estää ja mitä taasen EI!!!!!!! TODELLA ERITTÄIN NAURETTAVAA KYSEISELTÄ SELAIMELTA. >:(

All Replies (1)

more options

Elikä tässä on nyt käynyt niin, että syystä tai toisesta tämän estolistan ylläpitäjä Google on löytänyt Viewsonicin latauksista haitallisia latauksia. Sen takia kaikki estolistaa käyttävät selaimet (Firefoxin lisäksi myös ainakin Chrome) varoittavat käyttäjiä asiasta. Kyse ei suinkaan ole siitä, että "Firefoxin ohjelmoijat eivät ole katsoneet edes vähää, että mitä sivuja estää".

On täysin mahdollista, että Viewsonicin virallisten sivujen ajureiden joukkoon on päässyt saastunut tai muuten haitallinen versio jostain ajurista. Tällaisia tapauksia on ollut useita vuosien saatossa eikä sellainen siis ole ennenkuulumatonta. Toisaalta joskus sivusto voi olla estolistalla myös vahingossa, mutta vääriä hälytyksiä tulee tietääkseni aika harvoin.

Selain ei muuten estä sinua lataamasta ajuria. Punaisella varoitussivulla on kulmassa pieni linkki, jossa lukee "Ohita tämä varoitus". Se on laitettu tarkoituksella vähän sivuun, koska muuten suurin osa ihmisistä ohittaisi varoituksen silloinkin, kun se on aiheellinen ja saastuttaisivat koneensa. Firefox tai muutkaan selaimet eivät siis päätä, mitä voit ladata, mutta tekevät siitä joskus vaikeampaa yrittäessään suojella sinua.

Voit siis ladata ajurin omalla vastuullasi. Sinuna kuitenkin ottaisin yhteyttä Viewsoniciin ennen lataamista. Näin muuten tietääkseni Windows 10 ei oikeasti vaadi jokaiselle laitteelle ajureita, jotka on ladattu nettisivulta. Ainakin useimmat näytöt toimivat ihan hyvin ilman ajureita. Toki jos näyttö on kalliimpi, ajurien kanssa näyttö voi näyttää esim. värit oikeammin, mahdollistaa kalibrointia tai käyttöön voi saada joitain lisäominaisuuksia.

Toivottavasti tästä oli jotain apua.

Modified by user182358391634626499304511781402597790703