Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox prevent access to many pages

  • No replies
  • 1 has this problem
  • 5 views
more options

duplicate of /questions/1108519 since it is in English.

"Naršyklei nepavyko užmegzti ryšio su serveriu

Ši svetainė laikinai nepasiekiama arba yra per daug apkrauta. Šiek tiek palaukite ir bandykite prisijungti iš naujo. Jei nepavyksta įkelti ir kitų tinklalapių, tai patikrinkite kompiuterio ryšį su tinklu. Jei jūsų kompiuteris ar tinklas apsaugotas užkarda arba jungiasi per įgaliotąjį serverį, tai įsitikinkite, kad naršyklei „Firefox“ leidžiama pasiekti saityną."

duplicate of [/questions/1108519] since it is in English. "Naršyklei nepavyko užmegzti ryšio su serveriu Ši svetainė laikinai nepasiekiama arba yra per daug apkrauta. Šiek tiek palaukite ir bandykite prisijungti iš naujo. Jei nepavyksta įkelti ir kitų tinklalapių, tai patikrinkite kompiuterio ryšį su tinklu. Jei jūsų kompiuteris ar tinklas apsaugotas užkarda arba jungiasi per įgaliotąjį serverį, tai įsitikinkite, kad naršyklei „Firefox“ leidžiama pasiekti saityną."

Modified by James