Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nechtěná změna propokolu z http na https

  • 4 respuestas
  • 1 tiene este problema
  • 2 visitas
  • Última respuesta de hpeterka

more options

Ahoj všem. Od jisté doby firefox vždy, když se nepovede otevřít nějakou stránku, změní protokol na https. Například chci otevřít stránku na zařízení v lokální siti, zadám ip adresu bez protokolu, a pokud se zařízení zrovna restartuje, vyhučí to s hláškou "Unable to connect". A zároveň se změní http na https.

Https-only mode mám vypnutý. Poradil by někdo, jak se toho zbavit?

Děkuji! Honza

Ahoj všem. Od jisté doby firefox vždy, když se nepovede otevřít nějakou stránku, změní protokol na https. Například chci otevřít stránku na zařízení v lokální siti, zadám ip adresu bez protokolu, a pokud se zařízení zrovna restartuje, vyhučí to s hláškou "Unable to connect". A zároveň se změní http na https. Https-only mode mám vypnutý. Poradil by někdo, jak se toho zbavit? Děkuji! Honza

Todas las respuestas (4)

more options

Když nenajde http:// tak zkouší https:// - prostě zadávej adresu celou a správně. Mohl by pomoci výmaz cookies, historie a dat webu.

more options

Děkuji za reakci. Adresu zadávám správně, nicméně dané zařízení nepodporují https. A pokud zrovna zařízení není dostupné, nemůžu stránku obnovit pomocí F5. Smazat cookies nepomohlo..

more options

Nastavení -> Soukromí a zabezpečení -> Režim "Pouze HTTPS": máš nastaveno Nezapínat režim „pouze HTTPS“?

more options

Dekuji za odpoved. Ano mám nastaveno. To není ono..