El lloc web no permetrà al Firefox que mostri la pàgina si un altre lloc l'ha incrustat

Si veieu aquest error, normalment és causat per un lloc web mal configurat que està intentant mostrar un altre lloc web sense el consentiment del seu propietari.

Els llocs web poden utilitzar x-frame options o una content security policy per a controlar si altres llocs web poden incrustar-los en les seves pròpies pàgines. Aquesta és una característica de seguretat important per a evitar clickjacking, que és un atac que permet que els llocs maliciosos enganyin els usuaris perquè facin clic als enllaços d'un lloc.

Per a visitar un lloc que hagi mostrat aquest missatge, podeu obrir l'enllaç en una pestanya nova o una finestra nova al Firefox. Tingueu en compte que en alguns casos, la pàgina incrustada no funcionarà correctament sense accés a la pàgina blocada. En aquest cas, haureu de contactar amb el propietari del lloc trencat per a resoldre el problema.