Waarom kan ik geen eigen beltoon aanmaken?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Het spijt ons, Firefox OS bevat nog geen mogelijkheid voor het gebruiken van eigen beltonen. We werken hard aan deze en vele andere functies. Houd ons in de gaten.

 

Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:

Illustration of hands

Vrijwilliger worden

Laat uw expertise groeien en deel deze met anderen. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank.

Meer info