Waar is de Hello-knop van Firefox?

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox Hello is uit Firefox verwijderd. Meer info.

Als de Firefox Hello-knop hello button in uw werkbalk of menu ontbreekt, bekijk dan deze tips om de knop zichtbaar te maken.

De Firefox Hello-knop naar uw werkbalk verplaatsen

Bekijk het paneel Extra hulpmiddelen en functies om te zien of de knop zich daar bevindt. Van daaruit kunt u de knop naar een plek verplaatsen die u handig vindt.

Zo kunt u de Hello-knop verplaatsen:

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘new fx menu’ bestaat niet. in de rechterbovenhoek van de browser.
  2. Klik op +Aanpassen om de extra hulpmiddelen en functies van Firefox te zien.
    customize webrtc
  3. Sleep het Hello-pictogram van het venster Extra hulpmiddelen en functies naar uw werkbalk of menu.
  4. Klik op Aanpassen afsluiten om dit te voltooien.

Privénavigatie afsluiten

Als u zich in een privénavigatievenster bevindt (aangegeven door een maskerpictogram), zal de Firefox Hello-knop niet zichtbaar zijn.

Mask - Win8

Sluit het privévenster en gebruik Firefox in normale browsermodus.

Firefox toestaan om geschiedenis te bewaren

Het in Firefox instellen van ‘Nooit geschiedenis onthouden’ is hetzelfde als altijd de privénavigatiemodus gebruiken. Doe het volgende om dit te wijzigen:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer het paneel Privacy.
  3. Wijzig de instelling Firefox zal: Nooit geschiedenis onthouden naar een van de andere beschikbare keuzes. Als u aangepaste instellingen gebruikt, zorg er dan voor dat Altijd de privénavigatiemodus gebruiken ook is uitgeschakeld.

Controleer of u geen ESR-versie van Firefox gebruikt

Hello is niet beschikbaar in Firefox ESR (Extended Support Release)-versies die voor grote organisaties zijn bedoeld, zoals universiteiten, stedelijke overheden en bedrijven. Bekijk de Firefox ESR-pagina voor meer informatie.