Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 104)

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor iOS (versie 104). Deze versie wordt geleverd met de volgende verbeteringen en functies:

Mobiele bladwijzers worden nu als eerste getoond

Als u de bladwijzersectie opent, worden eerst alle bladwijzers en mappen die u in Firefox voor iOS hebt aangemaakt getoond. De mappen Bladwijzermenu, Bladwijzerwerkbalk en Ongesorteerd zijn nu te vinden onder een nieuwe map genaamd Desktopbladwijzers. Bladwijzers worden standaard opgeslagen in de toepasselijke rootmap.

Bugfixes en verbeteringen

• URL’s van gesponsorde snelkoppelingen die u vaak hebt bezocht verschijnen niet meer als snelkoppeling op uw startpagina van Firefox voor iOS. Als u eerder een gesponsorde snelkoppeling hebt bezocht, staat deze nog steeds in uw geschiedenis.

Wie dit artikel behelpsum?

Ien momint…

Dizze aardige minsken hawwe holpen by it skriuwen fan dit artikel:

Illustration of hands

Frijwilliger wurde

Lit jo ekspertize groeie en diel dizze mei oaren. Beäntwurdzje fragen en ferbetterje ús kennisbank.

Mear ynfo