Webapps gebruiken met Firefox voor Android

Webapps werken vrijwel hetzelfde als ingebouwde apps, behalve dat u een webapp in uw browser kunt openen. Terwijl ingebouwde apps gegevens naar elkaar kunnen overdragen, kunt u door een webapp in Firefox te gebruiken de privacyfuncties en extensies van uw browser gebruiken om meer controle te krijgen over hoe de app uw gegevens gebruikt. (Zie onze blogpost (en) voor meer informatie over apps.)

We laten u zien hoe u webapps op Firefox voor Android installeert en gebruikt.

1. Open Firefox op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Bezoek de webpagina voor de app die u wilt installeren (bijvoorbeeld: Instagram.com, Facebook.com, enz.)
  3. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

4. Tik op Installeren. Het paneel Toevoegen aan startscherm verschijnt.
  5. Sleep het pictogram naar de plek op uw startscherm van uw voorkeur of tik op Automatisch toevoegen.