Tabbladen gebruiken in Firefox voor iOS

Gebruik tabbladen om meerdere webpagina’s te openen, weer te geven en te beheren in Firefox voor iOS.

Een nieuw tabblad openen

Om een nieuw tabblad te openen:

1. Tik op het pictogram Tab icon - Mobile Tabbladen onderin het scherm.
  2. Tik op het pictogram FirefoxPreview-Plus-Icon Toevoegen onderin het scherm.

Een nieuw privétabblad openen

Om een nieuw privétabblad te openen:

1. Tik op het pictogram Tab icon - Mobile Tabbladen onderin het scherm.
  2. Tik op het pictogram fxios 13 pb Privénavigatie bovenaan het scherm.
  3. Tik op het pictogram FirefoxPreview-Plus-Icon Toevoegen onderaan het scherm.

Open tabbladen bekijken

Om alle tabbladen te bekijken:

1. Tik op het pictogram Tab icon - Mobile Tabbladen onderin het scherm.
  2. Uw open tabbladen worden getoond op het scherm.

U kunt Inactieve tabbladen zien, tabbladgroepen in oplopende volgorde van oudste naar nieuwste en een tabbladgroep Overige.

Privétabbladen bekijken

Om uw privétabbladen te bekijken:

1. Tik op het pictogram Tab icon - Mobile Tabbladen onderin het scherm.
  2. Tik op het pictogram fxios 13 pb Privénavigatie bovenin het scherm.

Een tabblad sluiten

Om een individueel tabblad te sluiten:

1. Tik op het pictogram Tab icon - Mobile Tabbladen onderin het scherm.
  2. Tik op het tabblad dat u wilt sluiten op het pictogram picture-in-picture close control Sluiten.
Tip: u kunt op een tabblad ook naar links vegen om het te sluiten.

Alle open tabbladen sluiten

Met deze functie kunt u alle open tabbladen tegelijk sluiten.

Om alle tabbladen te sluiten:

1. Tik op het prullenbakpictogram trash icon fx iOS onderin het scherm.
  2. Tik op Alle tabbladen sluiten.

Alle inactieve tabbladen sluiten

Noot: deze functie is momenteel slechts als experiment beschikbaar voor een beperkte groep gebruikers.

De groep Inactieve tabbladen toont tabbladen die u in de afgelopen 14 dagen niet hebt bekeken. Tabbladen blijven voor onbepaalde tijd inactief en sluiten niet vanzelf. De groep Inactieve tabbladen wordt telkens als u een tabbladvak opent samengevouwen. U kunt op de groep tikken om deze uit te vouwen en alles te sluiten.

Om alle inactieve tabbladen te sluiten:

1. Tik op het pictogram Tab icon - Mobile Tabbladen onderin het scherm.
  2. Tik op Inactieve tabbladen.
  3. Tik op Alle inactieve tabbladen sluiten.