Hoe voeg ik een handleiding in in mijn Thimble-project?

Mogelijk wilt u een stap-voor-stap handleiding aan uw project toevoegen, zodat iedereen die het bewerkt uw instructies kan volgen. Klik om dit te doen eenvoudig op de knop ‘Handleiding toevoegen’ in de bestandsstructuur. Hierdoor wordt een bewerkbaar bestand met de naam ‘tutorial.html’ aan uw project toegevoegd. Vervang de voorbeeldstappen door uw eigen stap-voor-stap instructies.

Iedereen die uw project bewerkt zal tussen het voorbeeldvenster en uw handleiding kunnen omschakelen.