Template:fx122menu-aboutpasswords-preferences

Firefox Firefox Laatst bijgewerkt: 01/28/2024
  1. Klik rechtsbovenin op de menuknop Fx89menuButton om het menupaneel te openen. Selecteer vervolgens Wachtwoorden.
    Menu passwords option
  2. De pagina about:logins van Firefox wordt geopend in een nieuw tabblad.
  3. Klik rechtsbovenin op het aanmeldmenu van Firefox Three dot menu en selecteer VoorkeurenOpties.
    Firefox logins menuFx122 WIN 3 Dot Menu Options
  4. Het paneel Privacy & Beveiliging van Firefox wordt geopend bij de sectie Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden.