Abonneren op RSS-feeds met Firefox voor Android

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Met Firefox voor Android kunt u zich op de RSS-feed van een website abonneren door uw vinger ingedrukt te houden in de adresbalk. Dit artikel legt uit hoe dit werkt.

Noot: dit is van toepassing op de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/mobile.

Ga om u op de RSS-feed van een website te abonneren naar die website en:

1. Houd uw vinger ingedrukt op de URL-balk.

rssfeed-1

2. Tik op Abonneren op pagina.

rssfeed-2

3. Kies de feed waarop u zich wilt abonneren.

rssfeed-3

4. Kies daarna de webservice die u wilt gebruiken.

rssfeed-4