Gjenopprett menylinjen i Firefox

Menylinjen Fil, Rediger, Vis, Historikk, Bokmerker, Verktøy, Hjelp i Firefox er skjult i standard oppsett. Den vises heller ikke når Firefox er i fullskjerm-modus, eller om filen som lagrer oppsettet for din menylinje er ødelagt. Vi vil vise deg hvordan du fikser hvert av disse problemene.

Om menylinjen i Firefox mangler, er det oftest fordi Firefox er i fullskjerm-modus, eller ikke er den valgte applikasjonen. Vi vil vise deg hvordan du fikser hvert av disse problemene.

Gjenopprett menylinjen

1. Klikk på meny-knappen Fx57Menu og velg Tilpass ....
  2. Klikk på Verktøylinjer nederst på skjermen, og klikk på Menylinje.
    Fx85WinNorskMenyTilpassMenylinje
  3. Klikk på Ferdig for å lagre endringene.
Behøver du ikke å se menylinjen hele tiden? For å få fram menylinjen, bare trykk på Alt tasten.
For å vise menylinjen mens du bruker en skjermleser: Trykk på Alt + V samtidig, og så på T, og tilslutt M.

Slå av fullskjerm-modus

Slik slår du av fullskjerm-modus så du kan se menylinjen igjen.

1. Klikk på meny-knappen Bildet "fx57menu" finnes ikke. på høyre side av verktøylinjen.
  2. Klikk på fullskjerm-knappen fullscreen menu button 57.
    Fx85WinNorskMenyFullskjerm

Firefox er ikke den valgte applikasjonen

Mac'en din viser alltid menylinjen for den applikasjonen som er valgt. Se på navnet ved siden av Apple menyen 7fbbe94f1e8c1f2d1f6ea6dd93c1901d-1266954982-393-1.png i øvre venstre hjørne av skjermen. Om det ikke står Firefox der, klikk hvor som helst i Firefox vinduet for å velge det.

Reparer ødelagte verktøylinjer og kontroller

Om filen som lagrer oppsettet for menylinjen din er ødelagt, kan du bruke funksjonen Tilbakestill Firefox til å gjenopprette standard innstillinger for verktøylinjer og kontroller. Les artikkelen Tilbakestill Firefox - tilbakestill tillegg og innstillinger.