Tegels van het startscherm van Firefox voor Echo Show verwijderen

Firefox for Amazon Devices Firefox for Amazon Devices Aangemaakt: 10/22/2023

Sinds 30 april 2021 bieden we geen ondersteuning meer voor Firefox op Amazon Fire TV of Echo Show. Zie Einde ondersteuning voor Firefox op Amazon-apparaten.

Als u Firefox voor Echo Show opent, toont het voor uw gemak populaire webpagina’s op uw startscherm. Als u deze tegels niet wilt zien, kunt u ze verwijderen:

1. Houd de tegel die u wilt verwijderen ingedrukt totdat het menu verschijnt.
  2. Tik op Verwijderen.
De tegel Google Zoeken kan niet worden verwijderd, aangezien dit het enige zoekveld is in deze versie van Firefox Connect.