Prijsvergelijkingen uitvoeren in Firefox Lite

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Vanaf 30 juni 2021 ondersteunt Mozilla Firefox Lite niet meer. Deze toepassing kan nog steeds werken op uw apparaat, maar hij ontvangt geen ondersteuning of beveiligingsupdates meer. Bezoek voor meer informatie Einde ondersteuning voor Firefox Lite. Download Firefox Android of Firefox Focus voor een snelle, persoonlijke en veilige surfervaring.

Firefox Lite is beschikbaar in Indonesië, India, de Filipijnen, Thailand, Vietnam en in nog 42 landen.

Met Firefox Lite kunt u prijsvergelijkingen voor specifieke producten op diverse webwinkels uitvoeren.

Prijsvergelijkingen in Firefox Lite uitvoeren

1. Open de Firefox Lite-app.
  2. Tik op het pictogram FirefoxLitePriceCompareIcon links onderin het startscherm van Firefox Lite.
  3. Voer in het zoekveld de naam van een product in.
    Boven het zoekveld worden zoeksuggesties getoond op basis van wat u hebt ingegeven.
    Firefox Lite Search Suggestions
  4. Tik op de zoeksuggestie die het beste overeenkomt met wat u hebt ingegeven of op Go op uw virtuele toetsenbord (afhankelijk van het gebruikte soort toetsenbord).
  5. Diverse webwinkels worden automatisch geopend en worden onderin het scherm als tabbladen getoond. U kunt tussen deze tabbladen heen en weer springen om snel prijzen te vergelijken. Tik op het pictogram Firefox Lite Home icon onderin het scherm om terug te keren naar het startscherm van Firefox Lite, of op het pictogram FirefoxLitePriceCompareSearch om een nieuwe zoekopdracht te starten.

Uw winkelzoekinstellingen beheren

1. Tik op het tandwiel rechts onderin het scherm.
    FirefoxLitePriceCompare
  2. Tik rechts op de schakelaars om webwinkels in of uit te schakelen.
    U kunt de hier getoonde webwinkels opnieuw ordenen door ze ingedrukt te houden en omhoog of omlaag te slepen.
    Firefox Lite Shopping Search Settings