Meldingen weergeven en wissen in Firefox OS

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox OS bevat een meldingensysteem waarmee u eenvoudig gemiste oproepen, voicemailberichten, SMS-berichten en andere activiteiten op uw telefoon kunt benaderen.

De volgende videohandleiding toont hoe u de meldingentray omlaag kunt trekken om uw voicemail en logboek van gemiste oproepen te bekijken.

Noot: belangrijke meldingen voor software-updates verschijnen als een melding boven in uw startscherm. Trek ze dus omlaag en tik ze aan om uw systeem omwille van uw veiligheid en beveiliging op het internet bij te werken naar de nieuwste versie!