Dreceres amb el ratolí

Aquesta és una llista de les dreceres del ratolí més comunes al Mozilla Firefox.

||Ordre|Drecera Enrere|AltOpció+Desplaça cap avallMaj+Desplaça cap avall Endavant|AltOpció+Desplaça cap amuntMaj+Desplaça cap amunt Amplia el zoom|Control+Desplaça cap amunt Redueix el zoom|Control+Desplaça cap avall Tanca la pestanya|Clic central sobre la pestanya Nova pestanya|Doble clic sobre la barra de pestanyes Obre en una pestanya en segon pla|ControlOrdre+Clic primari (esquerre)
Clic central Obre en una pestanya en primer pla |ControlOrdre+Maj+Clic primari (esquerre)
Maj+ Clic central Obre en una nova finestra |Maj+Clic primari (esquerre) Copia una pestanya o adreça d'interès|Control+ArrossegaN/A Enganxa l'URL i vés 1|Clic central sobre la pestanya Actualitza (sobreescriu la memòria cau)|Maj+Botó actualitza Anomena i desa la pàgina|AltOrdre+Clic primari (esquerre)N/A Desplaça línia a línia |ControlOrdre+DesplaçaAltOpció+Desplaça||

1 Per defecte, en clicar amb el botó del mig a una pestanya, la tanca. Si ho preferiu, podeu canviar aquest comportament del botó del mig. Canvieu el valor de la preferència middlemouse.contentLoadURL a true (per a carregar el contingut d'un URL) o a false (per a tancar la pestanya).